Huhu: Call of Duty palaa toiseen maailmansotaan / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Call of Duty palaa toiseen maailmansotaan

10.12.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
107

Call of Duty 5 palaa huhujen mukaan toiseen maailmansotaan. Tämän hetken tietojen mukaan Infinity Ward ei ole tekemässä pelin viidettä osaa, vaan se luovutetaan jollekin toiselle tiimille, luultavasti kolmannen osan tehneelle Treyarchille. Luultavimmin Infinity Ward tekee peliin kuudennen osan.

Huhu levisi, kun Treyarchin työpaikkailmoituksessa haettiin kenttäsuunnittelijaa, jolla on oltava kokemusta räiskintäpeleistä. Ilmoituksessa mainittiin, että kiinnostus toista maailmansotaa kohtaan luetaan eduksi.

Call of Duty 4 oli ensimmäinen sarjan peli, joka ei sijoittunut toisen maailmansodan maisemiin.

Lähde: Activision

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän XtremePanda kuva
XtremePanda

Ei näin. Oikeasti positiiviseen suuntaan mentiin COD4 kanssa ja sitten palataan vanhaan, jos huhu pitää paikkansa. Eiköhän tuo toinen maailmansota ole aikalailla kulutettu loppuun...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jää kyllä sitten tämä osa ostamatta jos näin menevät tekemään, eihän tässä ole mitään järkeä Infinity Wardin suunnalta...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toista maailmansotaa on nähty tarpeeksi paljon jo aikoja sitten. Kokeilisivat vaikka ensimmäistä maailmansotaa tai jatkaisivat CoD4:n linjalla. Tai vaikka valistuneisuuden aikaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sota kuin sota käy, kunhan toteutus on tuoretta.

Käyttäjän Marquez kuva
Marquez

Ei taida uskaltaa Treyarch (tai jokin muu) seurata Infinity Wardin jalanjälkiä. Tietty ihan hyvä että IW hoitaa nämä modernit jutut, kun hallitsee niin hyvin, mutta voisivat välillä kuitenkin jotain muutakin kuin WWII:ta kokeilla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllähän tuo toinen maailmansota on niin vanha juttu, ettei siitä mitenkään saa enää uutta irti. Tietysti teköäly, grafiikka, ja ohjattavuus ovat paranneltavissa, mutta juonen osalta on turha odottaa mitään uutta. Fanithan COD:sta kyllä pitävät vaikka se kertoisi toisesta nukkesodasta. :D

Käyttäjän neon8 kuva
neon8

Voi itku... Toistamaailman sotaa on jo nähty jo aivan liikaa.. cod4 oli erittäin positiivinen piristys pelisarjaan ja todella mahtava peli..

Mutta jos ja kun peli tulee niin katsotaan sitten harmittaako enään. Toivonmukaan saisivat jotain uutta ja ihmeellistä siihenkin matkaan ja eiköhän näin tule olemaankin.. Siihen on kumminkin vielä aikaa ja paljon..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ensimmäistä maailmansotaa jo kehiin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mahtavaa! Upeaa päästä kerrankin tappamaan ilkeitä natseja urheana jenkkinä, tuskin maltan odottaa! :)

Käyttäjän Guybrush kuva
Guybrush

Olisiko Toinen Maailmansota Akselivaltojen näkökulmasta liian paljon kohua aiheuttava, kun sellaista ei ole näkynyt? Luultavasti Hawaiilaiset nostaisivat syytteen pelintekijöitä kohtaan, jos pelissä saisi pommittaa Zeroilla Pearl Harborin paskaksi. Harmi