Huhu: Crash Team Racingin paluu on käsillä / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Crash Team Racingin paluu on käsillä

4.12.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Crash Team Racingin uusioversio saattaa paljastua tällä viikolla. Pelisivusto Eurogamer kertoo kuulleensa lähteiltään, että Activision olisi Crash Bandicoot N. Sane Trilogyn vanavedessä päivittämässä nykypäivään seuraavaksi Naughty Dogin ajopeliklassikon, mistä kuultaisiin ensimmäistä kertaa virallisesti myöhemmiin viikolla järjestettävässä The Game Awards -tapahtumassa.

Eurogamerin lisäksi CTR:n paluun mahdollisuuksista on saatu vihiä sosiaalisessa mediassa. PlayStationin palkkalistoille kuuluvat Hollie Bennett ja Kolja Petersen ovat esimerkiksi tviitanneet vastaanottaneensa mystiset oranssit karvanopat, joiden joukkoon on ujutettu mukaan viesti "Sliding into the Game Awards on 6/12". Hyvin vastaavanlaisia viestejä nähtiin aikoinaan myös juuri ennen Spyro Reignited Trilogyn paljastumista, joskin noppien sijaan ihmisille lähetettiin tolloin lohikäärmeen munia.

Vuonna 1999 alkuperäiselle PlayStationille julkaistu Crash Team Racing jäi Naughty Dogin viimeiseksi Crash Bandicoot -peliksi. Se oli ratsasti kylmästi monilla Mario Kartin ideoilla, mutta toteutti ne lopulta sen verran mallikkaasti, että peliä muistellaan edelleen yhtenä parhaimpana kart-ajopelinä. Sen paluun perään onkin kyselty kovasti näin muiden Crash- ja Spyro-uusioversioiden alla. Pelille on tehty aiemmin kyllä jatkoakin muiden kehittäjien toimesta, mutta mitenkään päräyttäviä vastaanottoja ne eivät ole saaneet.

Lähde: Eurogamer, ResetEra

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Kilpailee parhaimman karttipelin tittelistä siihen malliin että ihmetyttää miksei ole mitään kuulunut.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Just eilen tätä pojan kanssa pelattiin ps:llä. On se karu. Ei siinä oo mitään muuta kun laatikoita. Tarttis kyl päivittää aika paljon että pääsis edes lähelle Mario Carttia.
P.S. Napit pitäisi ainakin saada muokata. Terveisin, "Hellä Peukalo".

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itse pelannut kaikista kart-peleistä vain Sega & Sonic All-Stars Racing Transformedia, mikä olikin varsin mainio teos. Mitä olen ymmärtänyt, niin ilmeisesti sekin yksi parhaista genren edustajista.

En luultavasti kuitenkaan ostaisi edes parasta kart-ajelua, sillä genre ei niin kauheasti kuitenkaan kiinnosta. Kavereitakaan ei ole. Nyyh. No okei, uskokaa tai älkää, on niitä, mutta ei ne mitään tuollaisia pelaa. Itsekin keskittynyt jo pitkään tarinavetoisiin yksinpeleihin.

Hyvä uutinen kuitenkin jos tulee. Tästä kuulee kuitenkin jatkuvasti hehkutusta.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Nettipeli olisi ihan kiva lisä.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Kyllä kiitos! Kunhan vaan saavat alkuperäisen pelin kontrollit ja ajotuntuman nappiin.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Mieluummin ottaisin moderneja jatko-osia kuin vain grafiikkapäivitettyjä ja pelattavuudeltaan paikoin vanhentuneita klassikoita. Pelihistoria tuntuu nykyään kiertävän kehää. Toki mahdollisuutta kokea alkuperäistä nostalgiaa pitäisi ylläpitää nykylaitteillakin.

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen

Aika vähän mikään noista remakeista kiinnostanut, mutta tätä kyllä voisi harkita. Nettipeli olisi kyllä jo ehdoton hyppäys.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hmm. Kyllä kiitos, kunhan ei nyt tätä ryssisi jos siis tapahtuu. On olemassa kaksi hyvää urheilupe... karting-peliä. Toinen on CTR ja toinen Mario Kart 64.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister
Lainaus snaketus

Hmm. Kyllä kiitos, kunhan ei nyt tätä ryssisi jos siis tapahtuu. On olemassa kaksi hyvää urheilupe... karting-peliä. Toinen on CTR ja toinen Mario Kart 64.

Nostalgiakakkulat powerlevel over 9000.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Vaatii kyllä ihan reippaan graafisen päivityksen, että jaksan enää. Oli kyllä aikoinaan huippu. Diddy Kong Racing kuitenkin minun suosikki karting-peleistä.