Huhu: EA kaavailee Battlefield 2042:n siirtymistä ainakin osittain ilmaiseksi pelattavaan malliin / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: EA kaavailee Battlefield 2042:n siirtymistä ainakin osittain ilmaiseksi pelattavaan malliin

25.01.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
2
Huhu: EA kaavailee Battlefield 2042:n siirtymistä ainakin osittain ilmaiseksi pelattavaan malliin

EA:n huhutaan suunnittelevan Battlefield 2042:n muuttamista osittain ilmaiseksi pelattavaksi.

Toimittaja Tom Hendersonin mukaan marraskuussa julkaistun Battlefield 2042:n heikkoon menestykseen pettynyt EA tutkii paraikaa vaihtoehtoja pelin tilanteen parantamiseksi. Hendersonin mukaan julkaisija on suunnitellut esimerkiksi eri Battlefield-pelejä yhdistelevän Portal-pelimuodon tuomista pelaajien saataville ainakin osittain ilmaiseksi.

Hendersonin mukaan yksi hänen lähteistään kertoi Battlefield 2042:n Hazard Zone -pelitilan yltäneen vain muutamien satojen samanaikaisten pelaajien pelaajamääriin, eikä sen uskota kantavan ilmaiseksi pelattavaa mallia.

EA vihjasi mahdollisista ilmaiseksi pelattavasta Battlefieldistä jo ennen Battlefield 2042:n julkaisua viime elokuussa järjestetyssä tuloskatsauksessaan. Tuolloin yhtiön toimitusjohtaja Andrew Wilson kertoi yhtiön tarkastelevan Battlefield-pelisarjaa enemmänkin jatkuvana palveluna, joka saisi tulevaisuudessa joitakin ilmaiseksi pelattavia komponentteja. EA ei ole sittemmin tarkentanut, miten ilmaiseksi pelattavaa sisältöä aiotaan pelaajille julkaista.

Lähde: Tom Henderson (Twitter)VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0

Ihan fiksu päätös muuten, mutta jos olisin maksanut pelistä sen 60-100e ja sitten peli muutetaan osittain free to playksi, niin kyllä ketuttaisi. Itse pääpeli on jotenkin niin kaukana battlefieldistä mihin porukka on tottunut.

Käyttäjän Masa kuva
Masa

Peli on juuria myöten mätä, niin ei se free to play sitä pelasta. Voi se hetkittäisen pelaaja buustin saada, mutta uskoisin ihmisten olevan ihan valmiita maksamaan kunnon bäfästä.