Huhu: Electronic Arts etsii ostajaa itselleen / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Electronic Arts etsii ostajaa itselleen

22.05.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
7

Pelijätti Electronic Artsin kerrotaan etsivän ostajaa.

Puck-sivuston tietojen mukaan EA on toimitusjohtaja Andrew Wilsonin johdolla käynyt neuvotteluja useiden potentiaalisten ostajaehdokkaiden kanssa yrityskaupan tiimoilta. Puckin mukaan EA on lähestynyt esimerkiksi Disneytä, Applea sekä Amazonia yhtiön myymiseen liittyen. Sivuston lähteet kuitenkin kertovat EA:n olevan kiinnostunut vaihtoehtoisesti myös fuusiojärjestelystä, jossa Wilson pysyisi fuusiossa syntyvän yhtiön johtajana.

Tiettävästi EA pääsi neuvotteluissa pisimmälle Comcastin kanssa. Media- ja tietoliikennekonsernin kanssa käydyissä neuvotteluissa suunniteltiin Comcastin omistaman NBC Universalin fuusioitumista EA:n kanssa. Neuvottelujen kerrotaan kuitenkin kariutuneen hintaerimielisyyksiin.

EA kommentoi yrityskauppasuunnitelmiin liittyviä väitteitä Kotaku-julkaisulle toteamalla, ettei se kommentoi aihetta koskevia huhuja ja spekulaatioita.

Lähde: Kotaku, Puck

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jr11 kuva
jr11

Huhu: Nokia ostaa microsoftin

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus jr11

Huhu: Nokia ostaa microsoftin

Onhan EA ihan pikkutekijä mainittuihin ostajaehdokkaisiin verrattuna.

Alkaa näyttää siltä, että pelimaailman suurimmilta tekijöiltä alkaa loppua usko loputtomaan kasvuun ja alkavat hakea itselleen loppusijoituspaikkoja jostain vielä isommista konserneista.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Kumpa se olisi warneri. Se olisi käytännössä ainoa toivo saada wanhat Lord of the rings ja potter pelit uudelleen myyntiin.

Käyttäjän jr11 kuva
jr11

Jep. Luulen että Activioson kauppa sai EA:n johdon miettimään että vois olla kannattavampaa myydä koko lafka.

Käyttäjän jr11 kuva
jr11

....

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus jr11

Jep. Luulen että Activioson kauppa sai EA:n johdon miettimään että vois olla kannattavampaa myydä koko lafka.

Joo ja tuntuu, että pelaajien parissa on muutenkin ollut havaittavissa väsymystä rahan kiskontaan vähän joka asiasta. Loottilaatikot on jo lain puolestakin vaikeuksissa. NFT:t ei Ubisoftin pioneerityön perusteella kiinnosta ketään ja ovat muutenkin ainakin väliaikaisessa kriisissä kryptovaluuttojen ohella. Inflaatio ja korkojen nostot lisäksi varmistaa, että massit on varmaan suurella yleisöllä tiukalla lähitulevaisuudessa.

Eli tässä tilanteessa ainakin Wilsonin johtajanpallin kannalta olisi varmaan parasta, että koko hoito saataisiin myytyä sellaiselle taholle, jolle siivu pelialasta toisi jotain muuta lisäarvoa, eikä eskaloituva rahastus pelien kautta olisi ainoa reitti kasvaa.

Käyttäjän petsku kuva
petsku

Kunhan ei myytäisi Disneylle koska "Get Woke, Go Broke".

Nostoja