Huhu: Halo-pääsarjan kattava mahtipaketti suuntaamassa Xbox Onelle / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Halo-pääsarjan kattava mahtipaketti suuntaamassa Xbox Onelle

17.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

Microsoft saattaa valmistella täksi vuodeksi varsin mittavaa Halo-kokoelmapakettia Xbox Onelle. Teknologiasivusto Engadget raportoi kuulleensa nimeltä mainitsemattomilta lähteiltään, että paketti kantaisi nimeä Halo: The Master Chief Collection ja että se sisältäisi päivitetyt versiot Halo: Combat Evolvedista, Halo 2:sta, Halo 3:sta ja Halo 4:stä.

Paketin tarkoituksena olisi ilmeisesti virkistää pelaajien muistia Master Chiefin seikkailusta ennen Halo 5:n saapumista. Tämä toimisi osin selityksenä sille, miksi Halo: ODST ja Halo Reach eivät välttämättä ole ollenkaan osa huhuiltua pakettia.

Tällä hetkellä tiedossa on, että Microsoftilla ja Haloa nykyisin työstävällä 343 Industriesilla on jotain suunnitteilla sarjan varalle täksi vuodeksi. Vahvistettuaan perjantaina Halo 5:n kantavan lisänimeä Guardians, kertoi 343-pomo Bonnie Ross samalla, että kehittäjillä olisi hihassaan E3-messuja varten julkistus, jonka pitäisi saada fanit tavalla jos toisella innostumaan.

Ennen kuin huhut The Master Chief Collectionista ilmaantuivat, uskoivat monet Rossin sanojen vihjanneen jonkinlaisesta Halo 2:n teräväpiirtoversion tulosta. Vajaat kolme vuotta sitten ennen Halo 4:n saapumista Microsoft julkaisi alkuperäisestä Halosta teräväpiirtoversion Xbox 360:lle, minkä jälkeen faneista monet ovat toivoneet kakkososalle vastaavanlaista käsittelyä.

Microsoft ei ole toistaiseksi suostunut kommentoimaan huhuja.

Lähde: Engadget

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

Tää olis kyllä aika kova, itse kun on tullut pelattua vain Halo CE joskus 2002, riippuu kyllä vähän siitä paljon tulee hintaa.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Itse olen läpäissyt kaikki Halot pari vuotta sitten (ODST:ta ja Warsia lukuunottamatta,) joten tämä olisi todella tervetullut paketti virkistämään muistoja ennen Halo 5:sta.
Vaikka tämäkin sisältäisi remasteroidun version Halo 2:sta, odotan silti yksittäistä Halo 2 Anniversarya enemmän kuin tätä pakettia :P

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Joo ei. Halo 2:en väänsin naama irvessä läpi ja kolmosta jaksoin noin puoli tuntia, ennenkuin vein sen kirpparille.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Ja pc:lle samalla, kiitos.

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames

Ei ennään mittee Haloja kun vääntäkee jo Rallisport Challenge 2:sta HD versio tai vaikka jopa kolmonen:D

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Vähän rahastukseltahan tää saattais tuntua monesta, mutta mikäs teet... Jokaisella tosi-/elämäntapapelaajalla on yksi tosirakkaus jotakin pelisarjaa kohtaan :). Eli nyt olis tulossa(ehkä) melkosta Halo rampagea seuraaville vuosille. Tällästä mannaa olis siis tulossa:

Halo 5: Guardians
-Hell yeah!! Toivottavasti moninpeli menis takaisin kolmosen suuntaan, koska sitä oli hemmetin hauska pelata vaikka siinä ei sen pelaamisesta palkittu mitenkään. Olihan sen moninpelin kehityksen suunta nähtävissä, et se menis Reach:ista, Halo 4:sen "codimaiseen" tyyliin. Mutta classic:ot ja ensimmäiset versiothan peleistä ja leffoista ovat aina parhaita :D. Tarina jäi todella mielenkiintoiseen kohtaan neloson lopussa. Vähemmän sarjaa tuntevat, eivät varmasti ymmärrä tarinan jatkumisen ja etenemisen mahdollisuuksia fanin tavoin. Yllätyksiä on kuitenkin kaikille tiedossa varmastikin.
Halo 2: Anniversary edition(?)
-HD-remasteroitu Halo 2:n kelpaa kyllä, mutta sen moninpelin uudelleen herättäminen olis mun suurin toive, koska mää en koskaan päässy sitä pelaamaan netissä Xbox 1:selläni -_-. Piti kuvitella omalla mielikuvituksella, ne google viedoissa nähdyt viholliset tyhjiin moninpeli karttoihin, ellei joku toinen tullu pelaan toisella ohjaimella siihen viereen.
Halo: The Master Chief collection(?)
-Miksei? Onhan kaikista muistakin pelisarjoista tehty näitä paketteja. Joten, parempi sanonta tähän olisi, että "jo oli aikakin, että tämä julkaistiin".
Halo tv-sarja
-Tulee varmaan aika saman tyylinen, ku Foward unto dawn:ista. Laajentaa taas tätä Halon universumia myös faneille, kuten myös niille jotka eivät ole siihen pelejä enempää tutustuneet.
Toinen Halo tv-sarja(?)
-Jostakin luin, et tulis legendsin anime tyylistä Halo:a tai vain animoitua. Saas nähä, et tuleeko vai ei.
Halo leffa(vihdoinkin)(!??!)
-Ois pitäny julkasta, jo silloin ku siitä ekan kerran puhuttiin, mutta pakko kai se on seurata tilanteen kehittymistä.
Lisää Halo leluja?
-Meh... Niiden keräily menis jo lapselliseksi touhuksi. Taidan pysyä ihan asian ydin alueella, eli peleissä, kirjoissa, leffoissa ja tv-sarjoissa.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Halo Wars 2 kelpaisi minulle. Edelläkävijät, floodit ja Brutet omaksi pelattavaksi valtioksi, uusi tarina, uudet grafiikat ja samat loistavat kontrollit kuin ensimmäisessä osassa niin olen tyytyväinen.

Käyttäjän Light_Yagami kuva
Light_Yagami

Halo 2 oli paras<3 ja halo 3 oli huono -.-

Halo 5: Guardians
Toivottavasti moninpeli menis takaisin 2 suuntaan, koska se oli paras

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Hyvä idea, jos vain tuovat tämän PC:llekin!

Käyttäjän Osirus kuva
Osirus
Lainaus käyttäjältä InFlames

Ei ennään mittee Haloja kun vääntäkee jo Rallisport Challenge 2:sta HD versio tai vaikka jopa kolmonen:D

Rallisport Challenge 3 ois kyllä kova! Tai edes se 2:n HD versio. Eivät vain tainneet myydä kauheasti aikoinaan ja Dicellä mahtaa olla kiirettä jo nykyisten rojektien kanssa.

Halo 2:sta voisi kyllä tulla se Anniversary -versio vielä nykyisille vehkeillekkin. Olisi kyllä hieno homma jos saataisiin Halo 5 puuceelle, ettei tarvis Xbox Onea sen takia laittaa. Sekun taitaapi tällä hetkellä olla ainoita pelejä Forzien lisäksi jonka takia koko kampe kiinnostais..