Huhu: Hearthstoneen kehitellään mullistavaa uutta ominaisuutta / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Hearthstoneen kehitellään mullistavaa uutta ominaisuutta

21.08.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Huhu: Hearthstoneen kehitellään mullistavaa moninpeliominaisuutta

Blizzardin keräilykorttipeli Hearthstonen tuorein päivitys saattaa vihjata tulevasta.

Päivitystä kaivelleet pelaajat ovat löytäneet uusien tiedostojen joukosta testikappaleiksi merkattuja äänitteitä, jotka viittaavat mahdolliseen yhteistyöpelitilaan. Yhdessä äänitiedostoista puhutaan vihollisten päihittämisestä yhdessä, ja toinen julistaa "molemmat pelaajat" pomotaiston voittajiksi.

Blizzard itse ei ole kommentoinut löydöstä laisinkaan, eikä minkäänlaisesta yhteistyöpelistä ole vielä vihjattu virallisesti. Tiedossa ei ole, milloin tai missä muodossa pelitila mahdollisesti lisätään Hearthstoneen, jos laisinkaan. On täysin mahdollista, että useamman pelaajan taistot ovat yksi Tavern Brawl -pelitilan viikoittain vaihtuvista variaatioista, mutta parhaassa tapauksessa pelin seuraava yksinpelilisäosa tulee keskittymään yhteistyöilotteluun.

Hearthstoneen lisäsisältöä kaipaavat saavat oloonsa kuitenkin helpotusta jo ensi viikolla, kun tuorein korttilaajennus, The Grand Tournament, julkaistaan maanantaina 24. elokuuta.

Lähde: Reddit, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jani kuva
jani

Mahtavaa! Sorruin myös The Grand Tournament ennakkokamppikseen.

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Kuulostaa ihan siistiltä. Oliskohan tämä tuollainen "tarina dungeon", kuten 2 aiempaa? Saadaanko myös 2v2 moninpeli? Olis erittäin hauskaa.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

MTG:stä tuttu Two Headed Giant (Two Headed Ogre?) olis kyllä mahtava.

Nostoja