Huhu: Julkistamaton Star Wars -moninpeliräiskintä junnaa kehityksessä

LucasArtsilla on saattanut olla parikin Star Wars -peliä kehitteillä. Nyt ne molemmat saattavat olla ongelmissa.

11.3.2013 23:51

Star Wars -pelitalo LucasArts saattaa käydä parhaillaan läpi erittäin hankalia aikoja. Vasta helmi-maaliskuun vaihteessa peliblogi Kotaku raportoi suuresti huomiota herättäneen Star Wars 1313 -pelin joutuneen mahdollisesti jäähylle, mikä sekin on saattanut lopulta olla vain osa koko totuutta.

Tänään Kotaku on raportoinut kuulleensa lähteeltään, että myös vielä julkistamaton Star Wars: First Assault -peli voisi olla pulassa. Tuotoksesta saatiin vihjeitä alkujaan viime elokuussa verkkotunnuksista, joilla LucasArts ilmeisesti valmisteli syyskuulle tähdättyä pelin julkistusta.

Mitään virallista pelistä ei ole kuitenkaan vieläkään kuulunut. Kotakun saamien tietojen mukaan kevääksi alkujaan kaavaillun First Assaultin tila olisikin ollut pitkään epäselvä jopa sen omille kehittäjille aina siitä lähtien, kun Disney hankki itselleen Lucasfilmin ja näin myös LucasArtsin.

Huhut kertovat First Assault olevan ladattava ensimmäisestä persoonasta kuvattu moninpeliräiskintä. Siinä pelaajat voisivat ottaa mittaa toisistaan maksimissaan 16 ihmisen mittelöissä. Kokonaisuus on ilmeisesti nähty LucasArtsilla eräänlaisena Battlefront-pelisarjan henkiinherätystä varten tehtynä kokeiluna.

Kotakun sivuilla on tarjolla pari mahdollista kuvaa teoksesta.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa