Huhu: Julkistamaton Star Wars -moninpeliräiskintä junnaa kehityksessä / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Julkistamaton Star Wars -moninpeliräiskintä junnaa kehityksessä

11.03.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Star Wars -pelitalo LucasArts saattaa käydä parhaillaan läpi erittäin hankalia aikoja. Vasta helmi-maaliskuun vaihteessa peliblogi Kotaku raportoi suuresti huomiota herättäneen Star Wars 1313 -pelin joutuneen mahdollisesti jäähylle, mikä sekin on saattanut lopulta olla vain osa koko totuutta.

Tänään Kotaku on raportoinut kuulleensa lähteeltään, että myös vielä julkistamaton Star Wars: First Assault -peli voisi olla pulassa. Tuotoksesta saatiin vihjeitä alkujaan viime elokuussa verkkotunnuksista, joilla LucasArts ilmeisesti valmisteli syyskuulle tähdättyä pelin julkistusta.

Mitään virallista pelistä ei ole kuitenkaan vieläkään kuulunut. Kotakun saamien tietojen mukaan kevääksi alkujaan kaavaillun First Assaultin tila olisikin ollut pitkään epäselvä jopa sen omille kehittäjille aina siitä lähtien, kun Disney hankki itselleen Lucasfilmin ja näin myös LucasArtsin.

Huhut kertovat First Assault olevan ladattava ensimmäisestä persoonasta kuvattu moninpeliräiskintä. Siinä pelaajat voisivat ottaa mittaa toisistaan maksimissaan 16 ihmisen mittelöissä. Kokonaisuus on ilmeisesti nähty LucasArtsilla eräänlaisena Battlefront-pelisarjan henkiinherätystä varten tehtynä kokeiluna.

Kotakun sivuilla on tarjolla pari mahdollista kuvaa teoksesta.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anakin6 kuva
Anakin6

Miksi kaikki Star Wars pelit menee jäihin!? No koska Disney.... Tämä on yksi niitä huonoja puolia joita seurasi Lucasin Disney-kaupasta.

Käyttäjän Cerker kuva
Cerker

Disney tuhoaa Star Warsin pelipuolen silmänräpäyksessä. Panostetaan vain huonoihin mobiilipeleihin jotka tulevat maksamaan 3 euroa kipale, eikä kukaan niitä halua.

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Damn you disney!!! Uusversio battlefrontista olis kelvannu mulle.

Käyttäjän Cerker kuva
Cerker

Kannattaa muuten käydä tuolla Kotakun sivuilla katsomassa niitä screenshotteja. Jos nuo olisivat oikeast grafiikat, niin näyttäisivät ihanalta. Vaikka, näytti myöskin hiukan geneeriseltä räiskintäpeliltä, mutta jos se olisi hyvin toteutettu, ei se haittaisi yhtään.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Star Wars 1313 näytti todella lupaavalta....why disney why!?

IMAGE(http://img.gawkerassets.com/post/9/2013/03/first-assault-1-640_w_1.png)

Kyllä tuokin oisi kelvannut :S

Käyttäjän Sitsor_Of_Makkaiver kuva
Sitsor_Of_Makkaiver

No jopas taas pennut avautuu asioista joista eivät tiedä mitään. Nämä "perumiset" ja muut "jäähylle" laitot ovat ihan normaaleja yrityskaupan jälkeisiä juttuja. Star Wars on myyvä brandi, joten ei näitä pelejä niin vaan jäihin laitella. Ehkä syynä onkin pelien surkeus? Jos Disney haluaakin julkaista laatua vaihteeksi?

Käyttäjän Anakin6 kuva
Anakin6
Lainaus käyttäjältä Sitsor_Of_Makkaiver

Jos Disney haluaakin julkaista laatua vaihteeksi?

No nämä pelit eivät kyllä ollenkaan vaikuttaneet surkeilta, ja sitäpaitsi Disney aikoo tehdä jatkossa vaan jotain "sosiaalisia mobiilipelejä", jotka vaikuttavat kyllä huonommilta kun First Assault tai 1313....

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Selvästi ollu BF:n moottori käytössä nuissa kuvissa, ainakin valaistuksen perusteella. Tuommoista peliä kaipaillut nyt SW: BF2:sta lähtien, mutta ei sitten.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä Sitsor_Of_Makkaiver

No jopas taas pennut avautuu asioista joista eivät tiedä mitään. Nämä "perumiset" ja muut "jäähylle" laitot ovat ihan normaaleja yrityskaupan jälkeisiä juttuja. Star Wars on myyvä brandi, joten ei näitä pelejä niin vaan jäihin laitella. Ehkä syynä onkin pelien surkeus? Jos Disney haluaakin julkaista laatua vaihteeksi?

Disneylla nimenomaan on tainnut mennä lopullisesti usko "perinteisiin" videopeleihin, kuten Pyykkönen viimenumerossa kolumnissaan kirjoitti.....Disney interactiven nimen alla julkaisut pelit eivät juuri koskaan menestyneet ja erityisesti Split Secondin ja Epic Mickeyn huono kaupallinen menestys söivät Disneylla uskoa siihen että suurella budjetilla tehdyt pelit ovat kannattavaa bisnestä...tähän kun lisätään se, että Disney kuitenkin haluaa pääasiassa tuottaa "koko perheen viihdettä", niin valitettavasti tulevaisuudessa LucasArtsilta tullaan näkemästään ainoastaan jotain mobiili ja facebook pelejä =(.....todella sääli, sillä sekä 1313, että tuo Frostbite 2:sta käyttävä Battlefrontin henkinen jatko-osa olisivat voineet olla parasta Star Wars peliviihdettä pitkään aikaan

Kun näitä uutisia Star Warsin liittyen on viimeaikoina lukenut, niin ei voi muuta kuin kirota Disney syvinpään maanrakoon!

Nostoja