Huhu kertoo PS3:n laitevioista - Sony kiistää / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu kertoo PS3:n laitevioista - Sony kiistää

8.11.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
121

Belgialainen pelien jälleenmyyjä Games Mania kertoo, että 40 prosenttia halvoista PlayStation 3 -laitteista on palautettu viallisina. Tällä hetkellä ei ole tietoa vielä siitä, mikä konsoleita mahdollisesti vaivaa, mutta raporttien mukaan ne eivät kykene lukemaan pelilevyjä ollenkaan.

Sonyn David Reeves kieltää huhut ja kertoo, ettei laitevikoja ole esiintynyt. Reevesin mukaan Sonylla ollaan tyytyväisiä PS3:n kestävyyteen ja luotettavuuteen. Reeves ilmaisee myös pettymyksensä lehdistöön, joka on kaatanut lisää vettä myllyyn uutisoimalla asiasta pelkkien huhujen pohjalta.

Lähde: SCEE

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Huhuu? Noh, annetaan odotella ja katsotaan mitä tapahtuu. Ettei vaan tulisi uutta Red ring of fatea, tällä kertaa Sonyn puolelta? Noh, oma 60G-malli toimii moitteetta.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Aika outoa että vain tuolla on valitettu moisesta, eikä missään muualla lainkaan ainakaan vielä. jos noita alkaa vielä lisää tulemaan virallisilta tahoilta niin kai se sitten pitää paikkaansa :(
Jos näin on niin toivottavasti sony korjaa asian ja pian, tietenki he kiistävät sen vaikka se oisikin totta. niinhän se ms:kin kiisti pitkään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hmm, itselläni hajosi se 60GB versio siten, että ei tunnista ensimmäistäkään levyä...sanoi vain kesken levyn luvun, että järjestelmävirhe ja siihen kuoli. Sen jälkeen yksikään levy ei ole toiminut.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

no huhuthan tätä alaa pitää hengissä!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

tiesin tämän joka taas todistettiin. XBOX360 on paljon PAREMPI!!!!!!!!!!!!

PLEIKKARIMIEHET ON IHAN TYHMIÄ!

Käyttäjän Pilipali kuva
Pilipali

Kaverilla 40GB versio ei suostu lukemaan mitään Blu-ray levyjä. Täytyy vaan toivoa, että nämä olisi vain yksittäistapauksia. Luin jostain, että jopa 40% 40GB malleista olisi rikki......mitä en oikein jaksa uskoa.

Käyttäjän Fantazyer kuva
Fantazyer

Itsellä ainakin on 40Gb malli ollut kohta kolme viikkoa, ja kyllä se ainakin Warhawkin lukee moitteetta.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Ainakin mitä nyt netissä nähnyt noita samoja huhuja niin niissä sanotaan että kyseessä on se 40gig versio, 60 gigaisissa ei pitäisi olla tämmöisiä ongelmia tai ainakaan tuossa määrin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

40 prosentin tieto oli pelkkää Belgialaisen jälleenmyyjän heittämä luku. Älkää ottako yhden ainoan jälleenmyyjän esittämää lukua mitenkään tosissaan.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Itselläni ainakin toiminut moitteettomasti(koputan puuta). Voisi olla vähän tarkemmmin mikä niissä on ollut vikana.