Huhu: Konami tuo Metal Gear Solid -sarjan alkupään pelit uusiksi pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Konami tuo Metal Gear Solid -sarjan alkupään pelit uusiksi pc:lle

23.09.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
12
Metal Gear Solid, Metal Gear, Konami, Metal Gear Solid 2

Konami näyttäisi valmistautuvan Metal Gearin, Metal Gear Solidin ja Metal Gear Solid 2: Substancen uudelleenjulkaisuun ainakin pc:llä.

Huhu lähti ensin liikkeelle Resetera-foorumilla ja sai nopeasti lisävahvistuksia Taiwanin ikärajalautakunnalta, joka on jälleen julkaissut tuotetiedot kyseisistä peleistä ennen virallista vahvistusta.

Kaksi ensimmäistä Metal Gear Solid -peliä on nähty pc:llä jo aiemmin vuosisadan vaihteessa, mutta ovat sittemmin olleet vaikeasti saatavilla. Alkuperäistä kaksiulotteista Metal Gearia ei sen sijaan ole julkaistu ennen pc:llä.

Taiwanin ikärajalautakunnan mukaan Konami olisi tuomassa pc:lle myös Konami Collector's Series: Castlevania and Contra -paketin, joka sisältää Castlevanian, Castlevania II Simon's Questin, Castlevania III Dracula's Cursen, Contran ja Super C:n. Aiemmin viime vuonna Konami julkaisi kyseiset pelit sisältäneet Contra Anniversary- ja Castlevania Anniversary -kokoelmat niin pc:lle kuin konsoleille.

Lähde: Resetera, Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Toivottavasti tulisi GOG versiona

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Omituista jättää Metal Gear 2: Solid Snake pois, jos kerran julkaiset alkuperäisen, olis järkeenkäypää julkaista sen jatko-osa myös, sen sijaan hyppäävät kolmoseen.

Tosiaan, onko nämä yksittäisjulkaisuja? Miksi ei laittaa kaikkia yhteen pakettiin? Tutkiiko Konami vesiä ennen MG2, MGS3 ja MGS4:n julkistusta?

Ihan kiva kuitenkin saada nämäkin PC:lle, Konamille varmaan tuottoisampaa julkaista vanhaa kun tehdä Contra: Rogue Corps:in kaltaista sontaa. Tuo Castlevania & Contra Collection on täysin turha, nuo pelit saa jo edellisten kokoelmien mukana, miksi poimia osa pois ja myydä uudestaan? Kuka tuota haluaa ostaa?

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Alkuperäisen big boxsin metal gearistä ostin tuossa jokin aika sitten mutta en ole vielä kerinnyt pelaamaan. Olisi ihan kiva jos nämä uudelleen julkaistaisiin ja ehkä sen myötä myös loputkin osat.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Aika suppea kokoelma. Metal Gear 2:n puute etenkin nostattaa kulmakarvoja, jos tämän tarkoitus oli olla tällainen sarjan julkaisujärjestyksen mukainen ensimmäinen kokoelma, MGS3:n ja 4:n seuratessa myöhemmin perässä omana pakettiinaan.

Hetken ehdin jo innostua, että voisin vihdoin päästää PS3:n eläkkeelle, mutta näillä näkymin ei ole vielä hetkeen tapahtumassa. Lähinnä Metal Gear Solid Legacy Collectionin takia se on tv-tasolla tähän asti pysynyt, koska kova aikomus on vielä joskus pelata pelit uudestaan ja uudemmilla alustoilla se ei ole vielä mahdollista.

Hyvä esimerkki jälleen miksi niitä pc-versioita tarvitaan. Pelit vaan muuten katoaa pikkuhiljaa tulevien sukupolvien ulottumattomiin.

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Metal Gear 1:stä on itse asiassa on olemassa vanha DOS-porttaus, joka perustuu pelin NES-versioon, mutta ei kai Konami nyt sitä olisi uudelleenjulkaisemassa.. eihän?

Käyttäjän Seppo_Hovi kuva
Seppo_Hovi

Mulle kelpaa kyllä. Vielä ku sais mgs 3 pc:lle. Oon valehtelamatta pelannu snake eaterin yli 20 kertaa läpi ps2:lla aikanaan.

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Alkaa nämä Konamiin liittyvät huhut mennä jo toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Kaksi kertaa vuodessa tulee Silent Hill huhuja.. Hienoa jos tämä on tosi, mutta katsotaan sitten kun Konami itse asiaan jotain tuumaa.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Itellä on tuo alkuperäinen pc metal gear solid.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Luultavasti Metal Gear on MSX2-versio, eikä heikompi NES-versio?

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Nelonen olisi hyvä saada PS4:lle.