Huhu: Levytön Xbox One saapuu toukokuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Levytön Xbox One saapuu toukokuussa

6.03.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
19

Microsoftin huhutaan julkaisevan lähiaikoina uuden version Xbox One -konsolista.

Tulevan Xbox One -version kerrotaan olevan jo viime vuonna huhuttu levyasematon versio Xbox One S -konsolimallista. Windows Central -sivuston tietojen mukaan Maverick-työnimellä tunnetun konsolimallin virallinen nimi olisi Xbox One S All-Digital Edition. Tietojen perusteella konsoli saapuu markkinoille pikapuoliin, sillä konsolin pitäisi ilmestyä maailmanlaajuisesti toukokuussa. Levyttömän konsolin ennakkotilausten taas kerrotaan käynnistyvän ensi kuussa.

Microsoft ei toistaiseksi ole vahvistanut huhuja levyasemattomasta Xbox One -mallista. Mikäli huhut pitävät paikkaansa, saadaan virallinen vahvistus todennäköisesti ensi kuussa ennakkotilauskampanjan alkamisen aikoihin.

Lähde: Windows Central

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

HUHU: Saa myös jäädä kauppaan!

Käyttäjän Antn kuva
Antn

HUHU: Kaikki Xboxit saavat jäädä kauppaan!

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

En tiedä ystäväpiiristäni, jotka pelaavat aktiivisesti (noin 10 henkilöä) enää yhtäkään joka ostaisi ikinä levyä digitaalisen sijaan. Ja nopean googlauksen perusteella sama mahtaa päteä suurimpaan osaan kuluttajia.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onkohan merkittävästi pienempi vehje kun levyasema kuitenkin vaatii aina tietyn verran tilaa. Mielenkiintoista nähdä miltä näyttää. Periaatteessa laite voisi olla melkein puolet pienempi kuin nykyinen.

Hinta kiinnostaa myös, sillä en usko laitteen silti olevan älyttömästi halvempi kuin levyasemallinen malli. Eihän laite nyt pelkän levyaseman poiston kautta voi kymmeniä euroja laskea hinnassa, erityisesti kun se tarvitsisi myös järkevän kokoisen kovalevyn. Elleivät sitten ala taas tekemään jotain kunnon budjettimallia, johon saa ehkä yhden latauspelin ja loput voikin asentaa erikseen ostamalleen ulkoiselle kovalevylle.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus xtpro

En tiedä ystäväpiiristäni, jotka pelaavat aktiivisesti (noin 10 henkilöä) enää yhtäkään joka ostaisi ikinä levyä digitaalisen sijaan. Ja nopean googlauksen perusteella sama mahtaa päteä suurimpaan osaan kuluttajia.

Noh, ainakin tuon Pelaajan kyselyn perusteella täällä aktiivisemmin käyvät henkiöt suosivat edelleen fyysistä mediaa, joskin tuo digipelien suosio on kokoajan ollut kasvussa:

https://www.pelaajalehti.com/uutiset/lukijat-ovat-puhuneet-digitaalisten-latauspelien-suosio-kasvussa-fyysiset-pelit-pitavat

Mutta totta, että omasta kapeasta kaveripiiristäkin porukka suosii digitaalista mediaa, eikä fyysisen median ostoa enää edes harkita, joten tiedän tässäkin kuuluvani pian vähemmistöön jotka enää pelejä hyllyynsä keräilevät.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Pikkasen liian aikaista ainakin julkaista tuohon aikaan, vaan enemmänkin esiteltäisiin tuohon aikaan. Päättelen tämän näin, kun 7 nm valmistusprosessia kannattais odotella, niin sais todella pienen konsolin, kun virrankulutuskin laskisi.

Käyttäjän saapas95 kuva
saapas95

X version vois ostaakin jos vähän halvempi ja pienempi , tosin tarjouksessa ollu nykynen versio 349 € Ehkä ei menis sen alle...

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Henk.koht. ostan levyn jos mahdollista. Eli käytän niitä lättyjä, täytynee varmaan ostaa varastoon 1 kpl levyaseman omaavaan onen. Jos meinaan nuo ovat katoava luonnonvara.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Kyllä lypsetään joka käänteessä rahaa uusilla konsolimalleilla. Eikös uuden sukupolven pidä tulla jo ensi vuonna ja silti pusketaan vielä uutta Xbox Onea? Ei ummara.
P.S. Pelkään, että tulee trendiksi sellainen, että tavanomaisten slimmien sijasta tuodaan vain levyasematon virtaa vähemmän kuluttava malli. Toisaalta mitä väliä, jos levyistä pyritään täysin eroon jo ensi sukupolvessa.

Käyttäjän vilunki kuva
vilunki

Fyysisten pelien ostaminen alkaa olla jo vaikeaa. Gamestopissa on ryöstöhinnat, Prismassa huono valikoima ja kallista. Tietty jos jaksaa tilailla, mut on vaan niin paljon helpompi ostaa diginä. Isokin peli latautuu nopeammin kuin mitä posti kiikuttaa särjetyn kotelon.

Nostoja