Huhu: Mario Kart 9 on aktiivisessa kehityksessä uuden twistin kera / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Mario Kart 9 on aktiivisessa kehityksessä uuden twistin kera

8.01.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Mario kart, Mario Kart 9, huhu, twisti, Nintendo, Switch,

Nintendon suurimpiin menestyssarjoihin lukeutuva Mario Kart valmistautuu hiljalleen saamaan uuden pääosan, tuore huhu vihjaa.

Huhun takana on pelialan konsultti Serkan Toto, joka osana vuotta 2022 koskevia ennustuksiaan ilmaisi tietävänsä, että Mario Kart 9 on parhaillaan aktiivisessa kehityksessä Nintendolla. Peli ei välttämättä näe julkaisuaan vielä alkaneen vuoden aikana, mutta Toto maalailee, että sen esiinmarssi julkisuuteen voisi tapahtua vielä ennen vuoden vaihtumista.

Ilmeisesti uuden Mario Kartin ei ole tarkoitus jäädä lepäämään laakereilleen. Toto antaa ymmärtää, että sarjaan olisi pelin myötä odotettavissa jälleen jonkinlainen uusi käänne, joskaan vihiä sen luonteesta ei ole saatu.

Muutamia Mario Kart -sarjan erikoisuuksia ovat olleet esimerkiksi Wii-osan myötä mukaan esitellyt liikkeentunnistuskontrollit ja prätkät, seiskaosassa mukaan tulleet liito- ja sukellusosuudet sekä Double Dashin kaksipaikkaiset autot. Mario Kart 8 esitteli sekin sarjaan muun muassa painovoimaa uhmaavat rata-osuudet.

Mario Kart -sarjan tämänhetkisestä menestyksestä kertoo paljon se, että Switchille vuonna 2017 julkaistu Mario Kart 8 Deluxe on reilun 38 miljoonan kappaleen myynneillä sekä sarjansa myydyin osa että Switch-konsolin parhaiten kaupaksi käynyt Nintendo-peli.

Lähde: GamesIndustry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Pohdinkin tässä ettei uutta Mario Kartia ole kuulunut aikoihin. Jopa Deluxenkin julkaisusta jo vuosia. Kyllä kelpaisi. Mielestäni noista uudistuksista Double Dashin kaksipaikkaiset autot oli isoin juttu.

Käyttäjän Syntax Error kuva
Syntax Error

Mario Kart 8 Deluxe on jo niin täydellisen hiottu ja massiivinen paketti, että vaikea ajatella miten siitä voisi enää parantaa sisältöä. Vähän sama homma Super Smash Bros Ultimaten kanssa.