Alkuperäisen Mass Effect -trilogian pitkään huhuiltu remasterointikäsittely on jäämässä nyt ensi vuoden alkuun, VentureBeat-sivusto kertoo lähteisiinsä vedoten.

Mass Effect: Legendary Editioniksi näillä näkymin nimettävää pakettia tavoiteltiin alun perin paljastettavaksi ja julkaistavaksi lokakuussa, mutta niin koronapandemia kuin laatumivaatimukset ovat lopulta lykänneet hanketta. Erityisesti julkaisua on hidastamassa lähteiden mukaan alkuperäinen Mass Effect, jonka koetaan tekevän nykyisellään huonon ensivaikutuksen niin pelattavuuden kuin visuaalisen annin osalta.

Lähteet eivät kerro tarkalleen, miten asia oli tarkoitus korjata. Ilmeisesti kehittäjät kuitenkin ymmärtävät ongelman ja haluavat tehdä fanien kannalta oikein tilanteen ratkaisemisessa.

Lisäajankaan kanssa pakettiin ei sovi kuitenkaan odottaa Mass Effect 3:een aikoinaan kuulunutta moninpeliä. Tarkoituksena kehittäjillä kun ei olisi luoda palveluvetoista pakettia, joka vaatisi aktiivista ylläpitoa. Pelien yksinpelilisäsisällön pitäisi sentään olla osa pakettia.

Lähde: VentureBeat

Lisää luettavaa