Huhu: Netflix tuottamassa näyteltyä The Legend of Zelda -televisiosarjaa / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Netflix tuottamassa näyteltyä The Legend of Zelda -televisiosarjaa

6.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
14

Suoratoistopalvelustaan tunnettu Netflix on luomassa The Legend of Zelda -pelisarjaan pohjautuvaa televisiosarjaa, The Wall Street Journal raportoi. Raportin mukaan Nintendo on läheisesti mukana projektissa.

Sanomalehti perustaa tietonsa nimeltä mainitsemattomaan lähteeseensä, jonka mukaan Netflix haluaisi Zelda-sarjan olevan yhtiön oma Game of Thrones perheystävällisessä muodossa. Sarjasta ei näin ollen ole tarkoitus tehdä siis animoitua kokonaisuutta, vaan ruudulla nähtäneen heilumassa oikeita näyttelijöitä.

Ilmeisesti vielä kirjoitushetkellä sarjan tuotanto on edelleen hyvin varhaisessa vaiheessa. Sarjalla ei ole esimerkiksi vielä käsikirjoittajaa, joten ennen kuin projekti alkaa tuottaa hedelmää, voi paljon sen suhteen vielä tapahtua. Nintendo osaa tunnetusti olla esimerkiksi varsin suojeleva, mitä tulee sen omistamiin sarjoihin, eikä näin Super Mario Bros. -elokuvan ja CD-i-Zeldojen jälkeisessä maailmassa yhtiötä voi pahemmin asiasta kritisoidakaan.

Lähde: WSJ

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän BusterGarou kuva
BusterGarou

En oikeen osaa reagoida tähän... Toisaalta kuulostaa tosi jännältä, toisaalta hirvittää ajatuskin. Jos näin todella tapahtuu niin pitää kai vain toivoa parasta.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Tässä ei voi käydä kuin huonosti.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

"Excuse me?!"

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell

Ei ainakaan yhtäkkiä tule mieleen ainoatakaan videopeliin perustuvaa live-action -leffaa tai sarjaa, joka olisi oikeasti tavoittanut alkuperäisen pelin fiiliksen. Mutta toivotaan parasta

Käyttäjän BusterGarou kuva
BusterGarou
Lainaus käyttäjältä BlueShell

Ei ainakaan yhtäkkiä tule mieleen ainoatakaan videopeliin perustuvaa live-action -leffaa tai sarjaa, joka olisi oikeasti tavoittanut alkuperäisen pelin fiiliksen. Mutta toivotaan parasta

Jotkut kai tykkäsi Resident Evil -leffoista, vaikka ne oli kai aika cheesyjä ja ei kovin uskollisia sarjalle. Ei sillä etteikö itse pelisarja olisi koskaan ollut cheesy... Street Fighter: Assassin's Fististäkin kuulen nykyään paljon hyvää, tosin en itse ole ehtinyt katsomaan.

Kai sitä toivoa vielä on, jos Nintendo saa pidettyä Netflixin kurissa.

Käyttäjän Burning kuva
Burning

Xenan tapainen kokonaisuus voisi kukaties toimia.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Ensin Sonylta kokoillan Mario-animaatio ja sitten Zeldasta tv-sarja? Nintendolla rauta näköjään kuumana omistustensa ulkoistamisessa peliraameista. Idea kuulostaa ehdottomasti jännältä, mutta hirvittää pelkkä ajattelukin.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Animoituna ehkä. Oikeilla ihmisillä, plääh. Ei sillä, kattosin kuitenkin...

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

pelottaaa.....

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Taitaa olla aprillipäivä tänä vuonna hieman aikaisessa. ;)

Nostoja