Huhu: Nintendo Switch tuo GameCube-pelit Virtual Console -valikoimiin

Nintendo Switchin Virtual Consolesta löytyy myös GameCube-konsolin pelejä, mikäli Eurogamerin lähteitä on uskominen.

8.12.2016 09:13

Nintendo Switch kasvattaa Virtual Console -valikoimiaan alkujaan vuonna 2001 ilmestyneen GameCube-konsolin peleillä, huhuilee verkkosivusto Eurogamer.

Switchin GameCube-tuki olisi ilmeisesti jo varsin hyvässä kuosissa, sillä kolmen pelin valikoima on tulossa heti konsolin maaliskuulle uumoillun julkaisun aikoihin. Tarjolla on GameCuben julkaisupeli Luigi’s Mansion, aurinkoinen tasohyppely Super Mario Sunshine sekä erityisesti e-urheilun puolella menestynyt Super Smash Bros. Melee. Animal Crossing olisi huhujen mukaan testausvaiheessa ja ilmestymässä valikoimiin hieman myöhemmin. Wii U:n GameCube-ohjainadapteri olisi samaisten huhujen mukaan mahdollisesti toimimassa myös Switch-konsolilla, mutta lopullisia päätöksiä moisen suhteen ei ole vielä tehty.

Nintendo on vahvistanut jo aiemmin, että Switch ei sisällä minkäänlaista tukea vanhempien konsoleiden fyysisille pelilevykkeille, joten homma hoituisi vaivattomimmin juurikin Virtual Consolen kautta. Retrofaneja miellyttävä palvelu on rullannut toistaiseksi 3DS:llä, Wiillä sekä Wii U:lla.

Nintendo paljastaa yksityiskohtia tulevan Switch-konsolinsa tiimoilta tammikuun 12. päivä Nintendo Switch Presentation 2017 -tapahtuman yhteydessä.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa