Huhu: Nintendo Switchin yksinoikeusräiskintä Metroid Prime 4 saapuu Singaporesta

Metroid Prime 4:ää ei tosiaankaan tunnu kehittävän Retro Studios, vaan mitä ilmeisemmin Bandai Namcon singaporelaistiimi.

9.2.2018 15:15

Viime kesänä Nintendo Switchille vahvistuneen Metroid Prime 4:n kehittäjä on saattanut viimein paljastua aiempaa kunnollisemmin. Eurogamer-sivusto kertoo kuulleensa lähteiltään, että peliä työstetään Bandai Namcolla sen singaporelaisen studion vetämänä, minkä puolesta on vihjaillut kevyesti myös studioon linkitetyn työntekijän LinkedIn-profiili. 

Metroid Prime 4:stä on toistaiseksi tiedetty vasta hyvin vähän, mutta varmaa on jo ollut, ettei sitä ole työstämässä sarjan aikoinaan luonut teksasilaiskehittäjä Retro Studios. Namco on varsin looginen veto Nintendon yhteistyökumppaniksi, sillä firmat ovat luoneet aiemmin yhdessä esimerkiksi viimeisimmät Super Smash Bros. -pelit.

Viralliesti Nintendo ei ole halunnut vielä vahvistaa Namcoa uuden Metroid Primen kehittäjäksi. Mitä ilmeisemmin pelin kehitys onkin edelleen vielä varsin alkuasetelmissa.

Bandai Namco Singaporen työntekijöihin liittyen liikkeellä on ollut huhuja myös Ridge Racer 8:sta, joka saattaisi olla sekin Switchin yksinoikeus. Tälle ainakaan Eurogamer ei ole saanut kuitenkaan vielä omilta lähteiltään vahvistusta.

Bandai Namco Singapore on ollyt pystyssä lähemmäs viisi vuotta. Studiosta löytyy muun muassa edesmenneen LucasArts Singaporen kehittäjiä, jotka ovat aiemmin työskennelleet peruutetuksi päätyneen Star Wars 1313:n parissa.

Lähde: Eurogamer, Press Start

Lisää luettavaa