Huhu: PlayStation 5 -peli Final Fantasy Origin paljastuu E3-messuilla – tekijöinä Nioh- ja Ninja Gaiden -konkarit / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: PlayStation 5 -peli Final Fantasy Origin paljastuu E3-messuilla – tekijöinä Nioh- ja Ninja Gaiden -konkarit

24.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Final Fantasy, Final Fantasy Origin, Team Ninja, Souls, Nioh, Dark Souls, Dissidia Final Fantasy NT, Dissidia NT,

Uusi toiminallinen Final Fantasy -peli vaikuttaisi odottavan julkistustaan ensi kuun E3-pelimessujen yhteydessä.

Huhut pelistä ovat alkaneet pyöriä ympäri nettiä viimeisen parin päivän ajan, ja viimeisimpänä niitä on tukenut Fanbyte-sivuston toimittaja ja entinen Game Informer -kirjoittaja Imran Khan. Sivuston lähteiden mukaan peli kantaisi nimeä Final Fantasy Origin ja sitä kehittäisi Nioh-, Ninja Gaiden- ja Dissidia Final Fantasy NT -peleistä tunnettu Team Ninja.

Pelin raportoidaan sijoittuvan ensimmäisen Final Fantasy -roolipelin maailmaan ja muistuttavan tyyliltään ainakin jossain määrin Nioh'n tarjontaa ja sitä innoittanutta Dark Soulsia. Siitä olisi kuitenkin määrä tehdä kyseisiä teoksia lähestyttävämpi. Ilmeisesti kehitystiimissä olisi paljon juurikin Dissidia-kehittäjiä, mutta Team Ninjan tiimit ovat yhtälailla myös sekoittuneet paljon viimeisten vuosien aikana.

Huhut antavat ymmärtää, että Final Fantasy Origin nähtäisiin ensin PlayStation 5:n yksinoikeutena. Myöhemmin se saataisiin kuitenkin lisäksi pc:lle. Ennen pelin julkaisua siitä olisi määrä tuoda tarjolle kesän aikana julkinen testiversio pelaajapalautteen keräämistä varten.

E3-messut järjestetään tänä vuonna digitaalisesti 12.-15. kesäkuuta.

Lähde: Fanbyte, Resetera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja