Huhu: "Pokémon Stars" matkalla Nintendon tulevalle Switch-konsolille / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: "Pokémon Stars" matkalla Nintendon tulevalle Switch-konsolille

18.11.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Uudet Pokémon-pelit Sun ja Moon saattavat saada rinnalleen kolmannen version ensi vuonna.

Pelisivusto Eurogamer raportoi omiin nimeltä mainitsemattomiin lähteisiin perustuen, että Pokémon-sarjan pääosista vastaavalla Game Freakilla olisi parhaillaan työn alla Pokémon Stars -työnimellä kulkeva roolipelikokemus. Pelin kerrotaan perustuvan laajalti juurikin Suniin ja Mooniin, mutta 3DS:n sijaan se olisi tulossa Nintendon maaliskuussa julkaistavalle Switch-konsolille mahdollisesti kevyin graafisin ehostuksin ja ehkä muutamilla sisältölisillä.

Myös peliblogi Kotaku kertoo kuulleensa vastaavia raportteja, joskaan ei aivan yksityiskohtaisessa kuosissa.

Ei ole ollut epätavanomaista, että Pokémon-peleistä julkaistaan viivellä uusia versioita. Esimerkiksi Pokémon Yellow seurasi aikoinaan alkuperäisiä Red- ja Blue-pelejä siinä missä Crystal saapui Goldin ja Silverin jälkeen ja niin edelleen. On ollut itse asiassa paikoin jopa yllättävää, ettei Pokémon X:stä ja Y:stä saatu koskaan kolmatta versiota.

Erikoisen Pokémon Starsista tekisi toki se, että peli saapuisi ulos täysin uudelle alustalle. Eurogamerin mukaan pel voisi pysyä yhteensopivana muiden Pokémon-pelien kanssa taskuhirviöiden siirtämisen mahdollistavan Pokémon Bank -sovelluksen avulla.

Pokémon Sun ja Moon julkaistaan Suomessa 3DS:lle ensi keskiviikkona 23. marraskuuta. Yhdysvaltoihin pelit saapuivat jo tänään perjantaina. Japanilaislehtu Famitsun mukaan pelejä on julkaisua varten toimitettu maailmaan yhteensä kymmenen miljoonaa kappaletta, mikä on enemmän kuin yhtään aiempaa 3DS-peliä.

Lähde: Eurogamer, Kotaku, Famitsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Hiukan epäilen, Poksut on niin sitkeästi pitäneet pääsarjan käsikonsoleilla, mutta toisaalta Switch onkin hybridi. Jos tämä paljastuu todeksi, niin mielenkiinto Switchiin kasvoi juuri aika perkuleesti!

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur

Johan tuo pokemon pelien pomo kertoi aikaisemmin että pääsarjan pokemoni pelejä tullaan tekemään Switchille.Tämä jos mikä liikuttaa Switchiä pelaajille eli loisto uutinen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan järkevä veto olisi kun vehje kuitenkin on myös käsikonsoli. Lisäksi sitä olisi hyvä myydä ja mikä olisi parempi tapa kuin tehdä sille ostajia vetäviä pelejä. Olisi voinut enemmän yrittää Wii U:nkin kanssa.

Nostoja