Huhu: Resident Evil 4 -uusioversion kehittäjä vaihtui ja julkaisu siirtyi pelin suuntaa koskevien erimielisyyksien vuoksi / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Resident Evil 4 -uusioversion kehittäjä vaihtui ja julkaisu siirtyi pelin suuntaa koskevien erimielisyyksien vuoksi

23.01.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Resident Evil 4, Capcom, M-Two

Resident Evil 4:n huhuttu uusioversio hakee uutta suuntaa keheityksellään, tuore raportti antaa ymmärtää.

Video Games Chronicle -julkaisun tietojen mukaan Resident Evil 4:n uusioversiota kehittäneen M-Two -studion roolia on pienennetty merkittävästi pelin suuntaa koskevien erimielisyyksien vuoksi. VGC kertoo M-Twon pyrkineen pitämään kiinni tiukemmin Resident Evil 4:n alkuperäisestä pohjasta, kun Capcomin kerrotaan halunneen uusioversion tuovan enemmän pelillisiä uudistuksia. Capcomin kerrotaan vaihtaneen pelin kehitysvastuuseen sisäisen Division 1 -studion, joka on aikaisemminkin vastannut Resident Evil -pelisarjan kehityksestä.

Kehitysvastuiden muutoksen ja uuden suunnan hakemisen myötä Resident Evil 4:n uusioversion julkaisun huhutaan siirtyvän mahdollisesti vuoteen 2023. Huhujen mukaan uusioversio on ollut työn alla M-Twon toimesta jo vuodesta 2018 saakka. Pelin arvioitiin viime vuonna ilmestyvän vuonna 2022.

Capcom ei ole vielä millään muotoa virallisesti vahvistanut, että uusi Resident Evil 4 olisi työn alla.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Kunhan tulee toimiva ja näyttävä teos ulos joku päivä niin mielelläni otan testiin, alkuperäisen (tai siis HD-version) kun pelasin vasta viikko sitten ekan kerran läpi ja suurimmaksi osaksi tykkäsin.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Nostalgisia muistoja tästä, kun Wiille Cube-version hommasin 2006.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

RE3:sta ei olisi noussut mitään mölyä, jos peli olisi ollut 3-4h pidempi. Ihan hauska peli, mutta liian lyhyt jopa tällaiselle jolla ei ole yleensä enää aikaa pelata niin paljon.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Jos oikeat fanit olisivat koodamassa, niin nelosen remake jätettäisiin vielä mietintämyssyyn ja keskittyttäisiin Code veronican remakeen. Antaisivat nelosen vanheta vielä vähän aikaa ja remake maistuisi paremmalta.

Nostoja