Huhu: Resident Evil 4 -uusioversion kehitys etenee täyttä höyryä – alkuperäinen ohjaaja antanut siunauksensa

Saattaa hyvinkin olla, että Resident Evil 4:n uusioversiokin on vielä tulossa.

12.4.2020 16:05

Capcom ei ole mitä ilmeisemmin lopettamassa Resident Evil -uusioversiointien tekoa Resident Evil 3:een. Video Games Chronicle -sivusto raportoi, että sen useammankin sisäpiirilähteen mukaan Resident Evil 4 -uusioversio olisi siirtynyt nyt täysvoimaiseen tuotantoon.

Hanketta ohjaa raportin mukaan PlatinumGamesia pitkään johtaneen Tetsuya Minamin vuonna 2018 perustettu M-Two-studio, joka koostuu myös muista Platinum- ja Capcom-veteraaneista. M-Two avusti itse asiassa jo aiemmin myös Resident Evil 3:n uusimisessa, joskin sivuroolissa. VGC:n mukaan Resident Evil 3 olisi ollut nimenomaan vasta valmistelua M-Twon ensimmäistä isompaa projektia varten. Capcomin on yhä kyllä määrä toimia viimeisimmän uusioversion kehityksessä tukiroolissa.

VGC:n lähteet kertovat myös, että Resident Evil 4:n alkuperäinen ohjaaja ja koko sarjan luojanakin tunnettu Shinji Mikami olisi antanut siunauksensa hankkeelle. Mikamia haviteltiin yhdessä vaiheessa ilmeisesti jopa hankkeen johtoon, mutta tämä kieltäytyi mahdollisuudesta ja on tyytynyt sen sijaan antamaan vapaamuotoisia neuvoja pelin suunnasta.

Raportin mukaan Resident Evil 4:n uusioversiota tavoitellaan tällä hetkellä ulos vuodeksi 2022. Alkuperäinen Resident Evil 4 julkaistiin ensin GameCubelle vuonna 2005, mistä se on levinnyt  sittemmin aina nykyalustoille asti.

Lähde: Video Games Chronicle

Lisää luettavaa