Huhu: uusi Borderlands-peli julkistetaan pikapuoliin / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: uusi Borderlands-peli julkistetaan pikapuoliin

8.05.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Borderlands, Gearbox Software, huhu, uusi peli

Borderlands-pelisarjan huhutaan saavan jatkoa jo lähiaikoina.

Huhujen mukaan uusi peli ei olisi varsinaisesti numeroitua jatkoa Borderlands 3:lle, vaan kyseessä olisi sivuosa. Mahdollisen uuden pelin annista ei tällä haavaa ole tarkempaa tietoa, mutta pelin virallisen julkistuksen kerrotaan häämöttävän jo lähitulevaisuudessa.

Aiemminkin pelipaljastuksia tehnyt GamesBeatin toimittaja Jeff Grubb kertoi ohjelmassaan kuulleensa, ettei uuden Borderlands-pelin pääasiallisena kehittäjänä toimisikaan pelisarjan luonut Gearbox Software. Gearboxin perustaja Randy Pitchford kommentoi kuitenkin huhuja Twitter-tilillään toteamalla Gearboxin toimivan pääkehittäjänä kaikissa tulevissa Borderlands-peleissä. Pitchford kertoi toisessa viestissä studion kehittävän isoa Borderlands-peliä, mutta ei ottanut kantaa sivuosaa koskeviin huhuihin.

Borderlands-pelisarjan viimeisin osa on toissa vuonna julkaistu Borderlands 3, joka osoittautui valtavaksi myyntimenestykseksi. Peli sai vasta viime kuussa Director's Cut -laajennuksen, joka toi mukanaan tukun uutta sisältöä sekä materiaalia pelin kulissien takaa.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Toivottavasti fanipalautetta olisi kuunneltu, sillä muuten seuraava osa tulee jätettyä hyllyyn samalla tavalla kuin kolmonenkin. Borderlands 2 ja Telltalen TftB loistivat käsikirjoituksen ja hahmojen takia.

Kolmososaan käsikirjoittajat oli ilmeisesti korvattu Randyn jees-miehillä, joista yhdelläkään ei ollut mainittavia ansioita tai edes kokemusta siltä saralta – näin muistelisin.

Käsikirjoittajat ja esimerkiksi konseptiartistit ovat rooleja, joista ei pitäisi koskaan lähteä tinkimään, koska jos heidän kädenjälki tai osaaminen ei ole erinomaista, niin pelistä ei yksinkertaisesti voi tulla erinomaista edes vahingossa. Sama tietty pätee ohjelmoijiin ja muihin vastaaviin, mutta huonosta ideasta ei saa hyvää, vaikka miten hienosti sen huonon idean toteuttaisi.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Hyvä, pääsee taas näkemään Priscillan, General Rancidin ja Asha-sirenin.
Mikähän teemana tällä kertaa, päiväkahvityöläisten ja abortoijien oikeudet, jalometalli-, paperi-, laiduneläin- ja mehiläisteollisuuden vastustus?
Silmäniloksi ja vakavia aiheita keventämään drinksut, soijalattet, ihannevartalot, söpöt lemmikit ja cooli jenkkiträp.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Itse en tykännyt 3sessa siitä että vanhat hyvät hahmot on joko kirjoitettu ulos tarinasta tai jätetty huomioimatta lähes kokonaan ja nämä on korvattu korkeintaan vain meh hahmoilla.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus taistelujake

Itse en tykännyt 3sessa siitä että vanhat hyvät hahmot on joko kirjoitettu ulos tarinasta tai jätetty huomioimatta lähes kokonaan ja nämä on korvattu korkeintaan vain meh hahmoilla.

Kalliita sanoja. Ei pitäisi olla mikään bonus tai fanipalvelus pitää vanhat hahmot muuten kuin rappiolla. Peli tuntui todella merkityksettömältä.

Nostoja