Huhu: Wu-Tang Clan -roolipeli tekee tuloaan Microsoftin tuella / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Wu-Tang Clan -roolipeli tekee tuloaan Microsoftin tuella

26.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Wu-Tang, Wu-Tang Clan, Xbox, Microsoft, hip hop, rap, räppi, ARPG, toimintaroolipeli

Hip hop -ryhmä Wu-Tang Clan saattaa vielä tähdittää lähitulevaisuudessa taas omaa videopeliään. Asiasta ovat nostaneet huhun esille niin sisäpiirilähteistään tunnettu pelitoimittaja Jeff Grubb kuin Windows Central -sivuston Jez Corden, joiden tietojen mukaan projekti kantaisi työnimeä Shaolin.

Huhun mukaan hanketta työstäisi Microsoftin tukemana vuonna 2017 perustettu pelitalo Brass Lion Entertainment, jonka ovat rakentaneet Mass Effect -konkari Manveer Heir, Sleeping Dogsin ja Def Jam: Vendettan parissa työskennellyt Bryna Dabby Smith sekä Skyrim- ja Fallout 3 -veteraani Rasha Redic. Mahdollisesti siitä olisi muodostumassa kolmannen persoonan toimintaroolipeli, jossa seikkailua kyllästetään niin runsaalla kerättävissä olevalla varustetarjonnalla, neljän pelaajan yhteistyömahdollisuudella, loppupelistä löytyvillä satunnaisluolastoille sekä kausipohjaisella sisällöllä. Wu Tang vastaisi luonnollisesti pelin ääniraidasta.

Microsoft tai Brass Lion Entertainment eivät ole kommentoineet huhua.

Wu-Tang Clan on kertaalleen jo saanut oman pelinsä, kun Wu-Tang: Shaolin Style -toimintateos löysi tiensä PlayStationille vuonna 1999. Sen jälkeen ryhmän jäseniä on vieraillut myös muun muassa juuri Def Jam -sarjan peleissä.

Lähde: Windows Central, Jeff Grubb (YouTube)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.