Huhut jatkuvat: PlayStation puhelimeksi? / Uutiset / pelaaja.fi

Huhut jatkuvat: PlayStation puhelimeksi?

25.06.2008 // Kirjoittanut: Vinski
44

Tuoreen raportin mukaan Sony on suunnittelemassa PlayStation-merkkistä puhelinta, johon sisällytettäisiin PSP:n ominaisuudet. Raportin mukaan Sony olisi kiinnostunut tuottamaan puhelimen itse, sillä yhteistyö mobiiliyhtiö Sony Ericssonin kanssa on jäissä.

Ensimmäiset huhut PlayStation-puhelimesta kuultiin vuoden 2007 marraskuussa. Sony pohti asiaa ja ilmoitti laitteen olevan uskottava. Sony ei ole kuitenkaan halunnut puhua puhelimesta sen enempää, ja sen mukaan yhtiö ei ole ollut valmis yhteistyöhön Sony Ericssonin kanssa minkään laitteen kanssa.

Nykyisellään Sonyn käsikonsolissa PSP:ssä on jo paljon erilaisia yhteydenpitomahdollisuuksia, kuten Skype sekä Go! Messenger, joka mahdollistaa äänen, videon ja pikaviestien lähettämisen bluetoothin välityksellä.

Pidämme teidät ajan tasalla.

Lähde:
GamesIndustry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän patePate kuva
patePate

En ole kuullutkaan tuota huhua. Mikäpä olisikaan sen parempaa, kuin kännykkä PSP:n toiminnoilla? Kunhan sen kehittäminen ei kuitenkaan maksa maltaita ja hinta pysyy kohtuullisena. Itse taidan kuitenkin pysyä Nokiassa, jos tämä toteutetaan.

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Varmasti pistäisi kapuloita iPhonen rattaisiin. Itse ostaisin ainakin heti. Siihen asti täälläkin pitäydytään Nokiassa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Itse taidan kuitenkin pysyä Nokiassa, jos tämä toteutetaan."

N-Gage?
Kylläpä Sony nyt yrittää konsoleillaan joka markkinoille.

Käyttäjän FEAR kuva
FEAR

joskus olen kuullut tuommoisesta huhusta mutta en usko sonyn tekevän tommosta puhelinta

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nokian N-Gage olikin mahtava pelikone :) (huom. ironiaa) Eiköhän Sonyn PlayStation puhelin voita mennen tullen jonkun N-Gagen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä Nokiassa tulloo pitäydyttyä vielä pari vuotta, just ostettu uusi Nokialainen. Houkuttelevahan tuo olisi, mutta kaikkeen ei 16.-vuotiaalla tulevalla lukiolaisella ole varaa: kännykkä ~400€, ps3 + pari peliä ~600, tietokone tuli ostettua puol vuotta sitten ~1000€.. Täälläpäin ei "pappa betalar" toimi oikeen, valitettavasti. :(

Katsotaan joskus tulevaisuudessa sitten tätäkin. :P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Exclusive: Firmware 2.4's XMB features revealed
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=191641

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

4.3 tuuman näyttö olisikin kännykässä aika käytännöllinen. No okei, PSP:n ominaisuudet? Verrattuna johonkin normaaliin nykypuhelimeen, mitä PSP:llä voi tehdä enemmän? Vastaus: Pelata. Ja siihen tarvitaan kyllä näytölle kokoa. Ei vaikuta mielestäni kovinkaan järkevältä/toimivalta idealta. Tai no, ei sitä tiedä. Puhelin siinä missä muutkin, mutta tuskin mitään kovin innovatiivista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Japanin mobiiliteknologia on sairaasti muuta maailmaa edellä, joten en ihmettelisi jos Sony oman Playstation-brandin puhelimen markkinoille toisi.

Muutenkin monet japanikehittäjät tuottavat materiaalia sikäläisiin puhelimiin, esimerkiksi Square-Enix on kunnostautunut alalla, moni heidän huippupelisarjoistaan saa jatkoa mobiilialustoilla, esim Parasite Eve 3 on tulossa vain puhelimiin.

Tosin muu maailma ei välttämättä tule näkemään Sonyn pelipuhelinta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

SUPERMULTIMEDIAPUHELIN WITH CELL PROCESSOR 4D!!!! 120FPS GAMES! OMFG!