Huhut kertovat uudesta Nintendo DS:stä / Uutiset / pelaaja.fi

Huhut kertovat uudesta Nintendo DS:stä

16.11.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
37

Huhujen mukaan Nintendo aikoo tehdä käsikonsolistaan uudelleen muotoillun mallin. Huhut, joita Nintendo ei suostu vahvistamaan eikä kieltämään, kertovat uuden uuden mallin olevan ohuempi ja näyttöjen suurempia. Uudessa DS:ssä ei ole huhujen mukaan lainkaan porttia GameBoy Advancen peleille, vaan sen sijaan siinä olisi jonkinlainen sisäinen kovalevy tai flash-muisti. Pacific Crest Securities -yhtiön analyytikko Evan Wilson väittää, että uusi malli on periaatteessa jo julkaisuvalmiissa kunnossa.

Nintendo DS on erittäin suosittu ja sitä on myyty jo miljoonia kappaleita ympäri maailmaa. Sen edellinen uusioversio, eli pian alkuperäisen mallin julkaisun jälkeen ilmestynyt DS Lite, on pääasiassa vastuussa suurista myyntiluvuista.

Lähde: Gamespot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän sakkeboy kuva
sakkeboy

uuuuu....

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuttua Nintendoa: mitään uutta ei siis tarvitse keksiä vieläkään.

Missä viipyy kompaktimpi ja hassunvärinen Wii-malli? Vai olisiko tulossa esimerkiksi taskukokoinen GC, jolle voisi myydä Cuben vanhat pelit vielä kertaalleen?

Sama rahastusmeininki jatkuu niin peli- kuin laiterintamallakin. Vähän mariota pelipakettiin, niin idiootit asettuvat jonoon pelikaupan edustalle.

Vähänpä on keisarilla vaatteita, kun tarkkaan katsotaan, mutta toisaalta yrityksen tehtävänä on tuottaa voittoa omistajilleen. Siitä täydet pisteet.

Käyttäjän a_Sniper kuva
a_Sniper

Ei mahdoton ajatus, kyl kaikki yhtiöt jo työstävät sitä seuraavaa pääkonsolia.. Mut kyl Nintendo sais panostaa seuraavan dsn version uudistuksiin, eli se sisältäisi jotai muutakin kun sen laajakuvanäytön ja muistin.. Sais viel kehittää vuode pari ku mitää järkee tuoda uutta mallia myyntii ku kattoo listoja, ikinä ollu noi yksivaltiasta myyntikuningasta maailmalla :D huh huh joka paikas vissii ykkösenä jote miksi muuttaa mitää ennenku alkaa näkymään kunno merkkejä hiipumisesta? Ja sit ois uus tarjolla jossa olisi sit myös jotai oleellisesti uuttakin.

Ja kyl harmittaa ku Nintendon täytyny sössiä aika kunnolla tuo Wii Ds yhteensopivuus, yks peli vasta (tulossa) suomeen mikä tukee tätä eli pokemon hässäkkä. No kaippa se muuttuu sit hieman kun se uus palvelu avataan ensvuoden puolella. Mut sais niit pelejäki tulla.. Itse toivoisin Four Swords ds/wii versiota :D Ja myös animal crossing wii/ds yhdistelmäkää kuulosta hullummalta.. odotellessa.

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

En itse ehkä pidä Nintendon markkinoinnista, koska kuluttajana suoraan sanoen vi****, kun on ostanut koneen ja pian pukataan uutta ja parempaa mallia. Mutta Nintendo ei ole mukana bisneksessä, jotta se voisi tehdä hyväntekeväisyyttä. DS on yksi nopeiden myydyistä konsoleista ja sillä on jo puolet GameBoyn installa basesta, joten taottava on, kun rauta on kuumaa... Tosin itsellä jää uusi malli hyllylle, jos mitään radikaalia ei saada aikaiseksi.

Yksi hyvä veto olisi pistää Virtual Console mahdollisuus myös DS:lle ja fläsh muistille saisi ostettua noita pelejä. Wii:llä ne menestyy, mutta uskoisin, että DS:llä noita pelejä menisi paremmin myyntiin. Olisi siisti pelailla juurikin noita klassisia pelejä käsikonsolilla, joutumatta maksamaan niistä mansikoita.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

DS lite on varmaan jo niin monella, että ne tarvitsevat uuden version että saatais jotain myytävää

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Jos Nintendo ikinä aikoo tehdä uutta käsikonsolia, voin sanoa että tulee olemaan aika kovat paineet, kun pitää yrittää vastata DS:n menestykseen.

Vähän niinkuin Sonyn PS2:n ja PS3:n kanssa.

Käyttäjän Fatality kuva
Fatality

Huh, onneksi en ole vieläkään pitkän harkinnan jälkeen ostanut sitä mustaa DS Liteä, jos kerta sieltä taas pukkaa uutta ja ohuempaa mallia .. :-)

Käyttäjän TattiKi kuva
TattiKi

no tehkää siitä vielä avaimenperä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ostan ton uuden heti ko tulee

Käyttäjän Pinworm kuva
Pinworm

Nintendo ehti jo kumota huhut. Ei muuten olisi järkeä julkaista uutta käsikonsolia vielä, kun Lite jaksaa porskuttaa sen verran hyvin myyntilistoilla.
Tuo StoOgE:n idea DS:n omasta Virtual Consolesta oli muuten mahtava!