Huhut kertovat uusia yksityiskohtia Resident Evil 8:sta / Uutiset / pelaaja.fi

Huhut kertovat uusia yksityiskohtia Resident Evil 8:sta

29.01.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

Huhumylly on pyörähtänyt käyntiin Resident Evil 8 -kauhupelin ympärillä.

Biohazard Declassified -sivusto on julkaissut sille lähetettyjä vahvistamattomia huhuja Capcomin pelisarjan seuraavan osan tiimoilta. Huhujen mukaan seuraava peli ei olisikaan nimeltään Resident Evil 8, vaan luvassa olisi jokin kekseliäämpi nimi. Tulevan pelin pelaajahahmona tekisi paluun edellisestä osasta tuttu Ethan Winters, ja peli olisi Resident Evil 7:n tapaan kuvattu pelihahmon silmistä. Myös Chris Redfieldin kerrotaan tekevän paluun jossain roolissa tuelvassa pelissä.

Eurogamer-sivusto on sittemmin raportoinut kuullensa omilta lähteiltään vastaavia huhuja.

Huhut kertovat pelin sijoittuvan lumiseen ja vuoristoiseen maalaismaisemaan. Pelaajien vastassa taas olisi edellisosasta poiketen tavanomaisempia zombeja sekä suden kaltaisia olentoja.

Resident Evil 8:aa ei toistaiseksi ole vahvistettu virallisesti Capcomin toimesta. Niinpä myös huhuihin kannattaa suhtautua varauksella.

Lähde: Biohazard Declassified, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei kuulosta hyvältä idealta lähteä tekemään taas vanhoilla hahmoilla, erityisesti kun seiskan päähahmosta ei jäänyt oikein mitään mieleen. Ei siis edes mitään erityistä syytä jatkaa hänellä pelaamista.

Seiska toimi muutenkin niin hyvin juuri sen vuoksi, ettei ollut mitään isompaa taakkaa aiemmista mukana.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Miljöölle isot plussat!

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Sarjan numeraalinen järjestysluku joutaisi unholaan, edes RE7 ei olis tarvinnut sitä, kun oli aivan eri peli. Mielestäni RE5 päätti jotensakin sarjan, joten sen jälkeen olisi voitu vain uusilla alanimillä jatkaa. Kutonen koitti olemattomista hippusista koota liitoksia edellisiin osiin, mutta kuinkas sitten kävikään. Kutonen vieläpä povasi jatkoa, mutta onneksi Capcom tuli järkiinsä ja päätti kokeilla uutta.

Joihinkin peleihin järjestysmnumero sopii kuten vaikkapa Final Fantasyihin, mutta en minä haluaisi 10 vuoden päästä nähdä Resident Evil 14.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Ei oikein pysty enää RE7 PSVR version jälkeen kuvittelemaan tätä sarjaa ilman VR ominaisuutta, toivottavasti tuki pysyy.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Näkkileipä nimeltä Ethan Winters, niin peli jää hyllyyn heti kättelyssä. RE7:ssa ei ainakaan omasta mielestäni ollut oikeaa RE-fiilistä. Peli ei välttämättä ole millään tapaa huono, mutta ei se kyllä itselle niitä RE-pelin tunnusmerkkejä täytä.

Kakkosen remake oli vain vahvistus tästä, että nykyäänkin voi tehdä hyvän RE-pelin. Toivottavasti kolmosen remake jatkaa samaan malliin. Ja kyllä, nuo hahmot on aika tärkeitä näissä.

Jill voisi pitkästä aikaa saada tähdittää pääsarjan peliä, onhan edellinen kerta alkuperäinen kolmonen. Leon tauolle. Ehkä Chris, mutta hänkin sai kampanjan kutosessa ja tähditti myös vitosta.

Uudet hahmot näissä ei enää jää mieleen, kuka muistaa Shevan? Tai tämän Ethanin, en edes muistanut sen hahmon nimeä ja taida tähän päivään asti tietää miltä se näyttää.

Myös sen ensimmäisen persoonan voi heittää pois. Peli oli aivan liian kökkö ensimmäisen persoonan peliksi. Jatkuvasti tuntui, että hahmo ei reagoi inputtiin.

Lumiset vuoristomaisemat voisi kyllä toimia.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus snaketus

Uudet hahmot näissä ei enää jää mieleen, kuka muistaa Shevan?

Useimmat vitosta pelanneet.