Eurogamerin nimettömäksi jäävät lähteet vihjailevat, että heinäkuussa julkaistavaksi uumoiltu Batman: Return to Arkham -kokoelma liihottelee kauppoihin aikaisintaan marraskuussa.

Julkaisija Warner Bros. on kertonut harmittavan viivästyksen syyksi kehittäjä Virtuous Gamesin tarpeen saada kauppoihin loppuunsa viimeistelty peli. Astetta ilkeämpien kielten mukaan kiinalainen studio on ongelmissa saada päivitys teknisesti tarpeeksi korkealle tasolle – näyttiväthän ennakkomaistiaiset paikoin jopa alkuperäisiä seikkailuja ankeammilta. Vihjailujen mukaan myös ruudunpäivityksen nostaminen vaaditulle tasolle tuottaa kehittäjälle suuria vaikeuksia. Warner Bros. ei myöskään halua paketista Arkham Knightin PC-version kaltaista katastrofijulkaisua.

Arkham Asylumin ja Arkham Cityn niputtavan Batman: Return to Arkhamin uusi julkaisupäivä on toistaiseksi hämärän peitossa, mutta lähteet vihjailevat paketin saapuvan kauppoihin joko marraskuussa tai alkuvuodesta 2017.

Kaikkien tuntema synkistelijä loikkii myös virtuaalimaailmaan marraskuun aikana, kun Rocksteadyn kehittämä Batman: Arkham VR julkaistaan PlayStation VR:lle.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa