Huhut lykkäävät Lepakkomiehen Arkham-kokoelmaa aikaisintaan marraskuulle / Uutiset / pelaaja.fi

Huhut lykkäävät Lepakkomiehen Arkham-kokoelmaa aikaisintaan marraskuulle

12.07.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
7
Batman: Return to Arkham

Eurogamerin nimettömäksi jäävät lähteet vihjailevat, että heinäkuussa julkaistavaksi uumoiltu Batman: Return to Arkham -kokoelma liihottelee kauppoihin aikaisintaan marraskuussa.

Julkaisija Warner Bros. on kertonut harmittavan viivästyksen syyksi kehittäjä Virtuous Gamesin tarpeen saada kauppoihin loppuunsa viimeistelty peli. Astetta ilkeämpien kielten mukaan kiinalainen studio on ongelmissa saada päivitys teknisesti tarpeeksi korkealle tasolle – näyttiväthän ennakkomaistiaiset paikoin jopa alkuperäisiä seikkailuja ankeammilta. Vihjailujen mukaan myös ruudunpäivityksen nostaminen vaaditulle tasolle tuottaa kehittäjälle suuria vaikeuksia. Warner Bros. ei myöskään halua paketista Arkham Knightin PC-version kaltaista katastrofijulkaisua.

Arkham Asylumin ja Arkham Cityn niputtavan Batman: Return to Arkhamin uusi julkaisupäivä on toistaiseksi hämärän peitossa, mutta lähteet vihjailevat paketin saapuvan kauppoihin joko marraskuussa tai alkuvuodesta 2017.

Kaikkien tuntema synkistelijä loikkii myös virtuaalimaailmaan marraskuun aikana, kun Rocksteadyn kehittämä Batman: Arkham VR julkaistaan PlayStation VR:lle.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Hyvä että tekevät huolella että ei tulisi suurta pettymystä. Toivottavasti grafiikkaa ja ruudunpäivitys saataisiin paremmaksi kun miltä se näytti aikaisemmilla videoilla. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Ei tämä näillä näkymin ainakaan ennakkotilaukseen mene
.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

-- näyttiväthän ennakkomaistiaiset paikoin jopa alkuperäisiä seikkailuja ankeammilta.

Todellakin näytti jotenkin vähemmän tunnelmalliselta kuin alkuperäinen. Itse en kyllä kaipaa mitään remasteria näistä, varsinkaan kun koko sarja ei ole edes mukana. Kaikki tai ei mitään. Ihan sama mikä studio on ollut tekemässä. Arkham Knight kuuluisi myös mukaan. Ärsyttäviä tällaiset vajaat kokoelmat.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

^Knight on jo "nextgenillä" joten ei tarpeellista.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

^Knight on jo "nextgenillä" joten ei tarpeellista.

tarkoittikohan batman originsia

Käyttäjän Collector kuva
Collector
Lainaus käyttäjältä frozen

[quote='käyttäjältä kurrinen123']^Knight on jo "nextgenillä" joten ei tarpeellista.[/quote]

tarkoittikohan batman originsia

Puhui myös Arkham Knightista.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

^Knight on jo "nextgenillä" joten ei tarpeellista.

Ideanahan siis olisi, että kun tulee jokin kokoelma, niin siinä olisi kaikki kokoelmaan liitettävät osaset. Väitätkö ettei Arkham-pelisarjaan kuulu ARKHAM Knight ja/tai ARKHAM Origins?

Mikään pakkohan Knightiä ei olisi remasteroida. Riittäisi mukana olo. Tosin pc:llä voisi olla kohta jo remake remasterin sijaan paikallaan mitä on uutisia pelin toimimisesta lukenut.

Edelleen: kun tehdään kokoelmia, olisi "ihan kiva" että kaikki osat olisivat siinä mukana.

Nyt jää "hieno" tilaisuus tehdä halutessa toinen, kattavampi full-complete-mega-hyper-arkham-plus -kokoelma, jossa myös nuo kaksi uupuvaa peliä ovat.

No, eipä tämä minua varsinaisesti koske mitenkään. En ostaisi vaikka olisi kaikki sarjan pelit mukana. Olen ne jo pelannut ja ei tekisi yhtään pahaa pelata alkuperäisinä uudestaankin. Ihan periaatteessa vain ajattelin tuota kokoelman ideaa.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

^Juttunaon vain se että tällaisten kokoelmien idea on että ne samalla remasteroidaan. Knight on niin uusi etteivät he voi myydä sitä 60euron kokoelmassa jossa olisi 3/4 peliä, eli se myytäisiin uutena hintaan 20e/15e.