Huhut osoittautuivat tosiksi – Catherine: Full Body julkistettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Huhut osoittautuivat tosiksi – Catherine: Full Body julkistettiin

19.12.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

Atlus on julkistanut huhujen olevan virallisesti totta: Catherine: Full Body on saapumassa PlayStation-konsoleille.

Pelistä on saatu vielä niukasti tietoa, mutta tällä hetkellä kaikki viittaavat alkuperäisen Catherine-pelin remasterointiin tai uusioversioon, joka julkaistaan nimenomaan PlayStation-konsoleille.

Famitsun mukaan peliä kehittää Katsura Hashinon luotsaama Studio Zero. Lisäksi pelin luvataan sisältävän ”kolmas Catherine”, joka on persoonaltaan ja tunnelmaltaan erilainen kuin alkuperäisteoksessa nähdyt Catherine tai Katherine.

Catherine: Full Bodyn virallinen julkistus saadaan tällä viikolla julkaistavassa Weekly Famitsu -lehdessä sekä 22. joulukuuta järjestettävässä Nico Nico -striimissä.

Alkuperäinen Catherine julkaistiin PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle vuonna 2012.

Lähde: DualShockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onko kolmannen "Catherinen" nimi Gatherine? Neljäs voikin olla Qatherine mutta sitten tulee jo vaikeampaa. Mites jos paljastuukin että kaikilla naisilla on sama Fatherine? :DD

Peli kiinnosti joskus mutta kun pelivideoiden perusteella tämä on palikoissa kiipeilyä (tms.) animevideoin varustettuna, niin jäi se pelillinen anti vähän köyhänoloiseksi eikä tullut ikinä ostettua. Pitää ehkä seurailla onko aikaa ja innostusta perehtyä tähän nyt tarkemmin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olin ensin, että hitto jos vaan remasteri alkuperäisestä, mutta tarkemmin ajateltuna täysin vakaa 60 fps versio siitä oikeastaan kelpaisi, sillä jouduin pistämään pelin easylle (joka on oikeastaan tässä pelissä normal) sen takia, että joissakin osuuksissa ruudunpäivitys on siellä teineissä tai 20 fps tuntumassa, joka tekee pelistä mahdottoman pelata.

Ihan saatanan ärsyttävää kuolla sen takia, että konsoli ei rekisteröinyt inputtia ajoissa sen takia, että ruudunpäivitys matelee. Jokunen vittusaatana pärähtänyt ilmoille tämän takia.

Se on sitä gameplayta ja ruudunpäivityksen tärkeyttä. Se pelaamisen kannalta oleellisin asia. Mutta hei olenkin vain elitisti, grafiikkahuora ja hater, kun kehtaan vaatia parempaa.

Käyttäjän Ruusujuuri kuva
Ruusujuuri

Yassh! Omalla listallani ehdottomasti yksi viime sukupolven loistavimpia (ja sitäkin uniikempia) tekeltitä, mahtava saada peli vielä extraherkkujen kera nykypolvelle pelattavaksi. Hypehypehype!!

Nostoja