Huhut "Saaresta" ovat tuiki vääriä / Uutiset / pelaaja.fi

Huhut "Saaresta" ovat tuiki vääriä

19.09.2006 // Kirjoittanut: LassiK
23

EA on virallisesti vahvistanut, että "The Island" on vain netissä keksitty huhu. Spekulaatio sikseen.

Huhu väitti, että Electronic Arts aikoo rakentaa monen pelin yhteiseksi ympäristöksi valtavan, yli 1 500 neliökilometrin saaren, "The Islandin". Ajatus perustui väärennettyyn EA:n lehdistötiedotteeseen, jonka australialainen fanisivusto sai käsiinsä - tiedotteesta teki kuitenkin epäilyttävän jo se, että siinä viitataan EA Games -brändiin, joka lakkautettiin viime vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihan hyvä idea, hassua ettei tuota ole aikaisemmin hyödynnetty

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

toivottavasti tulee joskus pc:lle

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

mahtava idea. ea säästää kustannuksissa jne. mahtavaa olisi, jos saisi omalla kotikoneellaan olevat island -prlit yhdistettyä, eli jos rakennat sims: the island pelissä talon, niin näet sen kun ajat need for speed: the islandissa siitä ohi. ja tätä rataa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

no olihan sim city ja simcopter aikanaan jo vähän tähän suuntaan..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

sijoittamalla pelit samalle seudulle pelitalo voi säästää merkittävästi tuotantokuluissa. Et voi olla tosissasi.

Käyttäjän 13360 kuva
13360

Onpahan uusi idea, mutta tämä vain vahvistaa EA:n mainetta kierrätyspelitehtailijana.

Moninpelinä tämä voisi toimia jos olisi mahdollisuus jotenkin yhdistää eri pelejä (Sotapelit ja NFS samaan soppaan esim).

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Varsin mielenkiintoinen idea. Koskakohan tämä tulee verkkoon. Tai tuleekohan jo? Verkossa samalla saarella pelataan samaan aikaan Sims:iä, NFS:ää, lumilautaillaan, rakennetaan huvipuistoa jne.
Sitten esim. Simsiä pelaavat voisivat lyödä pelissä vetoa urheilukilpailijoiden sijoituksista (voittajista, häviäjistä,...), käydä paikallisessa hyvipuistossa jonka joku on rakentanut, tai ehkä ostaa NFS pelaajalta voittoauton itselleen että ajaja voi hankkia itselleen uutta kalustoa.
Ja voihan NFS-pelaaja lähettää virtuaalikuskinsa hyvipuiston karmeimpaan vuoristorataan jossa kuski saa kokemusta älyttömästä vauhdista joka parantaa virtuaalikuskin auton hallintaa.

Mahdollisuudet ovat pidemmän päälle rajattomat kunhan vain saadaan homma toimimaan. Ja kaikki tämä yhdessä pelimaailmassa. Siinä kehittäjä säästäisi kyllä aika huimasti.

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Vahvistusta on yritetty saada eri puolilta, mutta homma on vielä kysymysmerkki.

Viimeksi Just Cause arvostellessani mietin, että samaan ympäristöön saisi helposti Test Drive Unlimited -kloonin, roolipelin tai vaikkapa sotapelin. On sääli että saari tuhlaantuu teknisesti upeaan (Xbox 360) mutta huonosti suunniteltuun peliin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jostain The Islandin synkimmistä syövereistä löytyy luukku ja luukun toiselta puolen onkalo ja onkalossa on tietokone, johon pitää syöttää 108 minuutin välein numerot 4, 8, 15, 16, 23 ja 42 tai muuten EA tekee konkurssin...

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Feikkiä tukee tämä: lehdistötiedotteessa puhutaan EA Gamesista, vaikka EA Gamesista tuli EA. Jatketaan selvittelyä.

Ajatus olisi joka tapauksessa hyvä.