Arvostettu tasoloikkapeli saa jatkoa – vuotanut traileri paljastaa mielenkiintoisen ominaisuuden / Uutiset / pelaaja.fi

Arvostettu tasoloikkapeli saa jatkoa – vuotanut traileri paljastaa mielenkiintoisen ominaisuuden

27.04.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Rayman Originsin jatko-osa alkaa olla virallista julkistusta vaille varma asia. Ranskalainen Gamekult-sivusto onnistui saamaan käsiinsä trailerin huhutusta Rayman Legends -pelistä, jonka kytkökset Rayman Originsiin ovat selkeät.

Traileri käy läpi varsin monipuolisesti pelin tarjontaa. Videolla nähdään niin uusia maisemia, vihollisia kuin myös pelityyppejäkin. Legends pyrkiikin selkeästi panostamaan aiempaa enemmän sosiaalisuuteen muun muassa erinäisten haasteiden avulla.

Myös pelin Wii U -versiota esiteltiin videolla. Nintendon uutuuskonsolilla peli tulee hyödyntämään laitteen kosketusnäyttöä muun muassa erilaisten esteiden yhteydessä, mutta tämän lisäksi peli käyttää hyväkseen myös konsolissa olevaa NFC-teknologiaa. Tämä tarkoittaa, että Rayman Legendsiin pystyy ohjaimen kautta skannaamaan erilaisten tavaroiden avulla yhtä jos toista kummallisuutta menoa piristämään.

Lähde: Gamekult

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Rayman Originsia en ole demoa enempää pelannut, mutta eipä siitä mitään negatiivista kukaan ole huudellut. Tiltissä eivät tainneet erityisemmin pitää, mutta se on heidän asiansa. Täytyy varmaan todellakin harkita sen ostamista.

Kun nyt katselee tätä uusinta osaa, niin ei voi kyllä mitään negatiivista esittää. Uskomattoman näköinen. Ensimmäistä kertaa myös ymmärsin, mitä tuo Wii U:n NFC-teknologia mahdollistaa, aivoni ovat solmussa. Tässä taitaa olla yksi ensimmäisiä julkaistuja Wii U:n pelejä, mitkä tulevat myymään konsolia. Ainakin itse kiinnostuin todella paljon enemmän konsolista ja tästä pelistä.

Käyttäjän Cerker kuva
Cerker

Repesin hirveänä tuossa "BWAAH" jänisten kohdassa, ja vielä enemmän kun tyyppi päätti Eziota kokeilla.

Mutta asiaan. Grafiikka oli todella hienoa ja uudet ominaisuudet ovat hyviä. Mutta tuo Wii U:un esitteleminen oli kyllä yksi kovimmista tikeistä. Minä haluan Wii U:n ja sille tuon pelin.

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

On sinänsä harmillista, että traileri vuoti verkkoon. Olisi tämä varmaankin E3:ssa näytetty ja sinnekkin oltaisiin saatu yksi yllätys lisää. Kaikki nykyään vuotavat ennen aikojaan...
Mutta mielenkiintoiselta vaikutti. Toivottavasti tuovat tämänkin Vitalle. Origins oli mielestäni kuin käsikonsolille tehty!

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Näytti kyllä törkeen hyvältä..Pakkohankintahan tämä on loistavan Originsin jälkeen, hyvä että jatkoivat 2d-meiningillä sarjaa.

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Kyllä, oi, kyllä!!! Tätä haluan, vain ainoastaan tätä! Day one -ostos!

Käyttäjän Kapache kuva
Kapache

Wii Ubisoft

Käyttäjän Munkk1 kuva
Munkk1

YIPPEE! mariota lainatakseni. Tämä minulle nyt heti tällä sekunnilla. Tai sitten voivat toki tehdä muutaman lisäkentän, ihan miten vaan ;) Taas oli sellainen traileri, että naamallani käväisi leveä virne useampaankin otteeseen. Originsin ja Botaniculan kaltaisia hyvän mielen pelejä tarvitaan enemmän. Myös Skylandersin voima on näemmä valjennut Ubisoftin poppoolle.

Lainaus käyttäjältä Jonppe

Origins oli mielestäni kuin käsikonsolille tehty!

Origins on peli, jolla esitellään isoa telkkaria. Grafiikat ovat aivan uskomattomat animaatioista puhumattakaan. Onhan se varmasti toimiva peli taskukoossakin, mutta se ei tee taiteelle oikeutta :)

Käyttäjän lindario kuva
lindario
Lainaus

Tiltissä eivät tainneet erityisemmin pitää, mutta se on heidän asiansa.

Täh, siis tilttejä on vielä jossain elossa?

Käyttäjän zetger kuva
zetger

EBIN! Pakko ostaa =)

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

Entä jos tohon skanneriin lyö mulkkunsa ? Kyllä joku sitäkin koittaa.

Nostoja