Huijarit riivaavat Call of Duty: Vanguardia jo betatestissä / Uutiset / pelaaja.fi

Huijarit riivaavat Call of Duty: Vanguardia jo betatestissä

20.09.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Call of Duty: Vanguard kärsii huijareista jo betatestinsä aikana.

Marraskuussa ilmestyvä Call of Duty: Vanguard on paraikaa avoimessa betatestivaiheessa, mutta huijarit näyttävät löytäneen tiensä pelin pariin jo hyvissä ajoin ennen pelin julkaisua. Verkossa julkaistujen videoiden perusteella Call of Duty: Vanguardin betatestissä huijataan varsin avoimesti tähtäysavustimia käyttäen. Ongelman levinneisyydestä ei ole tietoa, mutta huijaaminen on ollut merkittävä ongelma ilmaiseksi pelattavassa Call of Duty: Warzonessa, joten Vanguardin betassa huijaaminen ei ole erityisen yllättävää.

Activision on kertonut julkaisevansa uuden huijauksenestojärjestelmän myöhemmin tänä vuonna. Tiettävästi uusi huijauksenesto otetaan käyttöön sekä Call of Duty: Vanguardissa että Warzonessa, joka kytkeytyy aiempien osien tapaan myös tämänvuotiseen Call of Dutyyn uudella karttapäivityksellä.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jr11 kuva
jr11

Huhhu mitä paskaa. Onneks saa Crossplayn pois konsoleilla.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Jos joskus oma elämä tuntuu epäonnistuneelta, niin miettikääpä, että jotkut oikeasti tuhlaa ainutkertaisen elämänsä korvaamattomia tunteja casuaaleissa nettipeleissä huijaamiseen.

Jotenkin huijaaminen loukkaisi vähemmän, jos sitä tehtäisiin jossain turnauksissa palkintorahojen kiilto silmissä, mutta se että mennään jonnekkin publalle istumaan aimbotti tanassa on kaikessa typeryydessään mykistävää. Elämä on liian lyhyt tällaiseen.