Huima faniprojekti esittelee, miltä Tähtien sota näyttäisi virtuaalitodellisuudessa / Uutiset / pelaaja.fi

Huima faniprojekti esittelee, miltä Tähtien sota näyttäisi virtuaalitodellisuudessa

22.07.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Tältä Tähtien sota näyttäisi virtuaalitodellisuudessa

Omistautuneiden fanien epävirallinen Tähtien sota -virtuaalitodellisuusprojekti on saanut vaikuttavan trailerin.

Tähtien sotaa heikomminkin tuntevat voivat tunnistaa videolta useampia ikoneiksi muodostuneita ympäristöjä ja kohtauksia. Virtuaalitodellisuuskakkulat päässä päästään sujahtelemaan muun muassa AT-AT -sotakoneiden jalkojen välistä sekä Endorin metsiköiden jylhän puuston lomassa, ja jopa Darth Vader itse esiintyy trailerilla ohimennen.

Ohjaaja Rob McLellanin ja erikoistehostetaiteilija Craig Stiffin kahden miehen produktiota tullaan tuskin koskaan saamaan virallisesti myyntiin, sillä sitä kehitetään sarjan oikeudet omistavasta Disneystä täysin riippumatta. Kaksikkoa VT-teknologian kanssa avittavan HammerheadVR-yhtiön mukaan kokemus on vielä täysin passiivinen ja trailerin materiaali esirenderöityä, mutta tilanne voi muuttua ajan myötä.

– Saatamme kehittää projektistamme interaktiivisen version, jos sille on kysyntää. Kaikki kuitenkin riippuu siitä, saavutammeko virtuaalitodellisuuteen soveltuvan ruudunpäivitystahdin, Richard Tongeman HammerheadVR:ltä kertoo. 

Vain kahdessa viikossa kasatusta trailerista toivotaan täyttä demoversiota Oculus Rift -lasien ensivuotisen valtavirtajulkaisun paikkeille. Traileria voi ihailla täydessä komeudessaan alta.

Lähde: Kotaku, UploadVR

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

Traileria voi ihailla täydessä komeudessaan alta.

Pieni juttu mutta siis näissä Vimeon videoissahan on se, että HD-laatua -eli täyttä komeutta- ei näy upotetuissa videoissa :D

Itse video oli sen näköinen että samanlaista kamaa luulisi olleen jo pitkään olemassa ihan peleissäkin. Tosin enpä minä oikein VR-lasien kanssa tuota voi katsoa.

Käyttäjän edqe kuva
edqe
Lainaus käyttäjältä zappah

Itse video oli sen näköinen että samanlaista kamaa luulisi olleen jo pitkään olemassa ihan peleissäkin. Tosin enpä minä oikein VR-lasien kanssa tuota voi katsoa.

Jeps, eihän toki VR-kokemus voi millään videoissa välittyä. Aivan kuten esimerkiksi Elite: Dangerous - Monitorilla/TV:llä pelatessa tuijotat ruutua, jos joku toinen istuu ohjaamossa ja VR:ää käyttäessä istut ohjaamossa itse.

NeoGAF: I just got back from trying the HTC Vive

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tulisi kyllä oleen huikea VR:llä!