Huippurealistinen Need for Speed säteilee julkaisutrailerillaan / Uutiset / pelaaja.fi

Huippurealistinen Need for Speed säteilee julkaisutrailerillaan

30.10.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
8
Huippurealistinen Need for Speed säteilee julkaisutrailerillaan

Grafiikoillaan pitkin kesää hämmästyttänyt Need for Speed on pian jo täällä.

Peli on saanut muutaman päivän päässä siintävän julkaisunsa kunniaksi uutuuttaan kiiltelevän julkaisutrailerin. Kaikki videolla nähty materiaali on kuvattu pelimoottorin ehdoin, eli traileria ei ole julkaisija Electronic Artsin mukaan siloiteltu luovia kuvakulmia lukuun ottamatta laisinkaan, eikä pelikuvan lomaan ole sekoitettu minkäänlaisia välivideoita.

Traileri alkaa tunteikkaalla puheella vuoden 1966 Helvetin jengi -moottoripyöräelokuvasta, jolla intohimoiset hurjastelijat vaativat harrastukselleen oikeutta. Taustalla soivat Coolion lähes yleismaailmallisesti tunnistettavan Gangsta's Paradisen ensisoinnut, ja pelin päähenkilöt esittelevien pätkien välissä ruudulle väläytellään otoksia hurjasta poliisijahdista Ventura Bayn kaduilla. Videokuvaa pelikuvaan elokuvamaisen kokemuksen saavuttamiseksi sekoittava Need for Speed vaikuttaa ainakin trailerin perusteella olevan oikeilla jäljillä, sillä lopputulos on yllättävän saumaton.

Trailerin voi katsoa kokonaisuudessaan alta.

Need for Speed ilmestyy PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 5. marraskuuta, mutta maksullisen EA Access -palvelun jäsenet pääsevät peliin jo käsiksi konsoleillaan. Pc:llä kurvailemaan päästään vasta ensi keväänä.

Lähde: VG247, DualShockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa

Tule hyvä peli, älä tule paha peli.

Käyttäjän Terzzi kuva
Terzzi

Näitä autopelejä katsoessa tekee mieli kaivaa ratti ja polkimet kaapista. Arvosteluja ootellessa, onneksi aikaa vielä pc julkaisuun. Tosin ehkä liikaakin

Käyttäjän Eliot Ness kuva
Eliot Ness

Oli kyllä kova traileri meikäläisen silmissä. Samaa innostusta oli ilmoilla kun ensimmäistä hurjapää elokuvaa katseli.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

"Huippurealistinen" Melkein kaaduin tuolilla revetessäni nauruun. Onneks ei just ollut kahvia suussa, olis meinaa siivottavaa. Onhan ne grafiikat nätit ja näyttää kohdittain ihan oikealta, mutta järkyttävä määrä motion bluria pilaa immersionin, ei mulla oikeassa elämässä tollain sumene, kun pannaan päätä. Mutta se minkä takia varsinaisesti repesin oli se, että luulin, että itse ajokokemus olisi muka jotenkin huippurealistinen, sillä beetaa puhki pelanneena tiedän, että ei ole sitten sinne päinkään. Mikä on hieman ironista, koska sarja alkoi nimenomaan pyrkimyksellä realismiin.

Odotan pc-versioita, koska koin ruudunpäivityksen ja motion blurin deal breakeriksi. Sitten oli vielä se manuaalivaihteiden puuttuminen ja ei bindatavat kontrollit. Jälkimmäiset tuskin korjaantuu edes pc:llä, mutta kaksi pahaa neljän sijaan on puolet parempi. Parempi sitten muuten olla kunnon versio pc:lle, kun kerran sitä ylimääräistä taas kerran odotellaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä snaketus

Mikä on hieman ironista, koska sarja alkoi nimenomaan pyrkimyksellä realismiin..

Mitä tuolla lähtökohdalla on väliä kun Need for Speed on tyyliin ollut sanakirjoissa jo vuosia selityksenä 'Arcade-ajopeli'-termin alla. Eihän nyt kukaan tuolta edes halua, saati odota realistista ajomallia.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä zappah

[quote='käyttäjältä snaketus']Mikä on hieman ironista, koska sarja alkoi nimenomaan pyrkimyksellä realismiin..[/quote]Mitä tuolla lähtökohdalla on väliä kun Need for Speed on tyyliin ollut sanakirjoissa jo vuosia selityksenä 'Arcade-ajopeli'-termin alla. Eihän nyt kukaan tuolta edes halua, saati odota realistista ajomallia.

Ei sillä mitään väliä olekaan, ei silti poista sitä ironiaa. Enkä minäkään tältä mitään realismia odota. Uutisen otsikointi tässä taas vähän ontui.

Käyttäjän Miizozo kuva
Miizozo

Komeasti oli autot mallinnettu, mutta puhutaan NFS-sarjasta uudelleen sitten, kun ne pääsevät eroon tuosta typerryttävästä joujou-gangsta -asenteesta ja räpistä.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

NFS ja realismi ei sovi samaan lauseeseen... NFS sarjan viimeinen kunnon tekele taisi olla alk.per moust wanted sekä se carbon sitten iski rahastuksen tuoma paska...

Nostoja