Hukuta itsesi loppuillaksi makoisaan The Witcher 3- ja Bloodborne-pelikuvaan / Uutiset / pelaaja.fi

Hukuta itsesi loppuillaksi makoisaan The Witcher 3- ja Bloodborne-pelikuvaan

19.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Odotatko innolla The Witcher 3: The Wild Huntia? Entäs sitten Bloodbornea? Mikäli vastasit kyllä edes jompaan kumpaan kysymyksistä, saattoi tiistaisi juuri piristyä kummasti.

Sekä CD Projekt RED että Sony ovat tänään julkaisseet uudet pelikuvavideot tulevista tuotoksistaan. Sonyn osalta näytille on tuotu tällä kertaa kuuden minuutin edestä Bloodborne-toimintaa, joka näyttää aiempaa tarkemmin, miten peli lopulta toimiikaan. The Witcher 3:n osalta tarjolle on vuorostaan tuotu nyt huimat 37 minuuttia kestävä video, joka syventyy niin pelin seikkailullisiin kuin toiminallisiinkin osuuksiin kommenttiraidan kera.

Kummatkin edellä mainituista peleistä ovat saapumassa kauppoihin ensi vuonna. Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle matkaava The Witcher 3 julkaistaan 24. helmikuuta. PS4:n Bloodbornella ei sen sijaan ole vielä tarkkaa julkaisupäivää.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän One-N07 kuva
One-N07

Helposti odotetuin peli tällä hetkellä. :P

Käyttäjän aabd2 kuva
aabd2

En kyllä tiedä mitä uutta Bloodbornessa on muutakuin uudet grafiikat ja ympäristö ja uusia aseita muuten kyllä taistelu mekaniikka on aivan samanlainen kuin dark souls peleissä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä One-N07

Helposti odotetuin peli tällä hetkellä.

Kumpi?

Molemmat näyttää hyvältä joka tapauksessa ja tulee taatusti hankittua.

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Bloodborne vaikuttaa kyllä todella lupaavalta, Witcherikin kiinnostaa mutta pitäisi ensin ne aikaisemmat osat mennä läpi.

Käyttäjän HaZZarD kuva
HaZZarD

Kyllähän toi Witcher 3 tulee olemaan upea ja on kyllä helposti odotetuin peli tällä hetkellä

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Witcher 3:n videota en jaksa alkua pitempään katsoa. Se edelleenkin vaikuttaa siltä pakko-ostokselta.

Bloodbornen videon ajassa 2:06 on tyypillistä Soulsia: tyyppi iskee nurkan takaa kimppuun. Sanokaa missä Souls-pelissä tuollaista kohtaa ei olisi. Backstabit löytyy myös. UI on lähellä identtistä ja sielu-/tavarapallotkin näkyy löytyvän. Taistelu nopeampaa mutta aika pitkälti samaa, jättäen ilmeisesti suojaukset kuitenkin pois ja keskittyen väistelyyn.

Maailmakin tunnelmaltaan ja grafiikaltaan juuri sellainen mitä odotti jo DS2:lta sen vanhan demovideon perusteella. Soihtu myös näyttäisi olevan nyt tarpeen, kuten piti olla jo DS2:ssa. Tuliaseet täysin uutena. Taikoja ei taida vielä olla näkynyt Bloodbornessa, eli liekö sekin ero Soulsiin?

Lainaus käyttäjältä aabd2

En kyllä tiedä mitä uutta Bloodbornessa on muutakuin uudet grafiikat ja ympäristö ja uusia aseita muuten kyllä taistelu mekaniikka on aivan samanlainen kuin dark souls peleissä.

Aika lailla samaa mieltä. Tosin en näe tätä yhtään negatiivisena asiana. Liekö pelin nimikin muuta kuin Souls vain joidenkin sopimusasioiden takia ja muuten olisi suoraan Demon's tai Dark Souls?

Oli miten oli, niin tämä on jo syy hankkia PS4. Saatan aiemmin ostaa toki Onen mutta tämä pakottaa myös jossain vaiheessa hankkimaan PS4:n. Demon's Souls ei riittänyt PS3:n ostoon, kun en ollut sarjaan tutustunut mutta tuli mahtavana lisänä Unchartedien, MGS4:n, TLoU:n ja Journeyn lisäksi. Nykyisin Souls-sarja lempipelejäni. Pitääköhän sitä käydä se DS2 DLC ostamassa kun polttelee tällaisten videoiden jäljiltä...

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tämän videon jälkeen olen hieman pettynyt, ellei Witcher 3 ole vähintään tämän vuosituhannen paras peli. Vaikuttaa ihan hemmetin hyvälle tunnelmaa, groteskiutta lähentelevää graafista suunnittelua ja musiikkia myöten, joka on kerrankin jotain ihan muuta, kuin niitä geneeris-eepoksellisia orkesteripauhinoita. Tähän vielä päälle avoin Witcher-universumin maailma hahmoineen ja paketti on silloin aikalailla täsmämitoitettu minulle.

Ykkös- ja kakkososat kuuluu suosikkipeleihini ja lisäksi olen kahlannut jo kesken olevaa viimeistä lukuunottamatta kaikki suomennetut Noituri-kirjat. Nyt kävikin sitten niin, että kaikkien periaatteideni vastaisesti menin ja ennakkotilasin Collector's Editionin. Olkoon haisevinta paskaa tai parasta ikinä, CD Project REDiä on aina mukava tukea.

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Olisivat suoraan nimenneet Blood Soulsiksi eikä Bloodborneksi. Dark Souls 1 ja 2 suosikki pelejäni nyky konsoleilla, mutta tämä ei ole riittävän hyvä, että ostaisin PS4:n. Tuo mieleen Hugh Jackmanin tähdittämän Van Helsingin, mikä ei todellakaan ole hyvä elokuva. Kyllä sen katsoo "ilmaseks" telkkarista, mutta senttiäkään ei siitä maksa. Sama kuin PS4:ssa ja tässä pelissä.