Hullun kissaihmisen elämää simuloiva Mew-Genics on taas kehityksessä / Uutiset / pelaaja.fi

Hullun kissaihmisen elämää simuloiva Mew-Genics on taas kehityksessä

30.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Indiekehittäjä Edmund McMillen on palannut kehittämään erikoista Mew-Genics-kissapeliään. McMillen vihjaili jo alunperin tammikuisessa blogitekstissä mahdollisesta paluusta, mutta nyt hän on varmistanut Twitterissä, että työ on tosiaan alkanut jälleen.

Kehittäminen ei jatku kuitenkaan siitä, mihin McMillen projektinsa kanssa aikoinaan jäi. Pelin työstö käynnistyy käytännössä alusta, eikä sitä kannata näin ollen odottaa valmiiksi vielä muutamaan vuoteen. Hajanaisia gif-animaatioita voi kuitenkin olla taas luvassa, kun kehitys pääsee vauhtiin.

Mew-Genics julkistettiin jo vuonna 2012. McMillen työstikin sitä yhdessä hajanaisesti monien muiden projektiensa sivustalla, kunnes vuonna 2016 hän totesi projektin tulevaisuuden olleen epävarma. Projektissa McMillenia auttoi kehittäjäkaveri Tyler Glaiel, joka on sittemmin tehnyt tämän kanssa myös tasoloikkapeli The End is Nighin. Glaiel on mukana Mew-Genicsin elvytyksessäkin.

Tiedossa ei tarkalleen ole, miten uskollisesti uuden Mew-Genicsin olisi tarkoitus seurata alkuperäisen projektin ideaa. Aikoinaan Mew-Genicsia kuvailtiin kissanhoitopeliksi, jossa pelaajan kasvatettavaksi annettiin hurja määrä satunnaisesti generoitavia katteja, joita pystyi myös jalostamaan kilpailuja varten. Noihin aikoihin McMillen hehkutti kovasti, kuinka Mew-Genics olisi vielä hänen tähän mennessä erikoisin pelinsä. Se on paljon sanottu henkilöltä, joka loi varsinkin The Binding of Isaacin.

Vanha teaseri Mew-Genicsista on katsastettavissa alta. Pelin rinnalla McMillen valmistelee tällä hetkellä myös ainakin The Legend of Bum-boa.

Lähde: Edmund McMillen (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.