Humble Bundle ja EA ryhtyivät taas yhteistyöhön – maksa mitä jaksat näistä peleistä / Uutiset / pelaaja.fi

Humble Bundle ja EA ryhtyivät taas yhteistyöhön – maksa mitä jaksat näistä peleistä

14.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Electronic Arts ja Humble Bundle ovat ryhtyneet jälleen yhteistyöhön uuden Humble Origin Bundle -pelipaketin muodossa. Mikäli läjä EA:n tuotoksia kiinnostaa siis ostaa hintaan, jonka voit osin itse määrittää, kannattanee silmäilyynsä ottaa seuraavan kahden viikon aikana osoite HumbleBundle.com.

Sisällöltään uusi Humble Origin Bundle koostuu tällä kertaa oletuksena niin Dragon Age: Originsista, Pegglesta, Dead Space 2:sta, Medal of Honor: Allied Assault War Chestista ja Command & Conquer Generalsista sekä sen Zero Hour -laajennuksesta. Tuttuun tapaan pakettia voi kuitenkin jälleen myös laajentaa maksamalla siitä vähintään keskiarvohinnan. Tuolloin mukaansa saa myös Dragon Age II:n, Mass Effect 2:n, Bejeweled 3:n, Plants vs. Zombies: Garden Warfaren sekä joukon myöhemmin paljastuvia nimikkeitä.

Huomioida tuotosten kanssa kannattaa, että tavanomaisesta Humble Bundle -paketista poiketen pääosa peleistä ovat pelattavissa vain EA:n Origin-palvelua käyttämällä.

Edellisen Humble Origin Bundlen tapaan paketista saaduista tuotoista penniäkään ei pitäisi mennä EA:n itsensä taskuun. Sen sijaan paketilla tukea voi antaa sekä Humble Bundlelle itselleen että myös kolmelle hyväntekeväisyysjärjestöllle. Tuettavat järjestöt ovat tällä kertaa Girls Who Code, The V Foundation ja buildOn.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

Tuli lahjoitettua taas vaihteeksi tuo reilu 5€. En tiedä tulenko pelaamaan missään vaiheessa kyseisiä pelejä, mutta ilmeisesti rahat menee parempaan tarkoitukseen. Nämä on EA:n puolelta todella hyviä maineen kohotuksia.

Kaikki pelit on yhden koodin takana Origin palveluun. Tämän lisäksi on saatavilla erikseen Steam koodit oheisiin peleihin.... Dragon Age: Origins, Dead Space 2, Bejeweled 3 ja Mass Effect 2.

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Muuten hyvä setti, mutta kaikki tästäkin kokoelmasta olen jo ehtinyt hankkia.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Garden Warfare on kyllä sellainen peli, että EA voisi tehdä siitä hyvinkin helposti oman TF2:n ja saada ihmisiä käyttämään sitä Originia, varsinkin kun sisältää jo jotain samperin boosteripaketteja valmiiksi.