Humble Bundlessa taas huippupelejä karkkirahalla – mukana Life is Strange, Murdered, FF XIV... / Uutiset / pelaaja.fi

Humble Bundlessa taas huippupelejä karkkirahalla – mukana Life is Strange, Murdered, FF XIV...

23.12.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2

Square Enix on lyönyt hynttyyt joulun kunniaksi yhteen Humble Bundlen kanssa nyt jo kolmannen kerran.

Tarjolla on jälleen sekä julkaisijan suurempia hittejä että pienempiä indiehelmiä, eikä Humble Bundlen tapaan perinteisesti venyvä hinnoittelu juuri huimaa päätä. Yhdellä dollarilla eli alle eurolla itselleen voi lunastaa heti kättelyssä tunteikkaan Life is Strangen ensimmäisen episodin, vuosien takaisen fantasiaroolipeli The Last Remnantin, ensimmäiset kolme klassista Tomb Raideria sekä murhamysteeri Murdered: Soul Suspectin.

Viiden dollarin eli noin neljän ja puolen euron keskiarvohinnan ylittämällä pakettiin voi lisätä toisen, reilumman satsin pelejä. Mukaan tarttuu yllä mainittujen ohella verkkoroolipeli Final Fantasy XIV: A Realm Reborn 30 päivän peliaikakupongin kera, ensimmäiset kaksi Just Causea lisäsisältöineen, sotakonerämistely Front Mission Evolved, pulmaroolipeli Gyromancer sekä herttainen pulmasöpistely Yosumin. Pelisaalis tulee vielä kasvamaan lähipäivinä, ja kaupan päälle mukaan liitetään -20% alennuskuponki Just Cause 3:a varten ja -33% vastaava lipuke Life is Strangen kausipassin ostoon.

Jos päälle suostuu pulittamaan vielä nelisen euroa enemmän, palkitaan ostaja yhteistyöseikkailu Lara Croft and The Temple of Osiriksella, vuoden 2013 Tomb Raiderin GOTY-versiolla sekä Hitman: Absolutionin täyteläisellä Elite Editionilla.

Paketin tarjontaa voi tutkailla tarkemmin täällä. Kuten tavallista, paketin ostohinnan saa vapaasti jakaa Square Enixin, Humble Bundlen ja hyväntekeväisyyskohteiden välillä.

Lähde: Humble Square Enix Bundle, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Oli vaikeuksia tuon Realm Rebornin saannin kanssa, joten kerron miten itse sain sen: Ihan mene rekisteröitymään Humble Bundlen antaman ohjeen mukaan Square Enixille (ohjeen linkki löytyy aktivointi koodin alapuolelta). Sehän ei anna mitään latauslinkkiä itse pelille kuitenkaan joten lataa se tuolta: http://www.finalfantasyxiv.com/playersdownload/na/

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Kuten Rabbitman sanoikin, niin huomaa todella että Square ei ole edes yrittänyt tehdä omaa systeemiään tietokoneella ubisoftin, EA:n, Rockstarin, yms. tapaan vaan on hyvin paljon luottanut Steamin voimaan ja tuossa sen sitten näkee kun pitäisi aktivoida koodi jotenkin heidän palvelussaan. Ei edes ohjeen avulla saa kunnolla hommaa pelittämään :D

Näyttäisi myös Weekly olevan erittäin loistavaa tavaraa täynnä, näin sopivasti Steamin alennusten alla.