Humble Indie Bundle 11 on täällä – paljonko maksaisit näistä pelihelmistä? / Uutiset / pelaaja.fi

Humble Indie Bundle 11 on täällä – paljonko maksaisit näistä pelihelmistä?

18.02.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Kevään pelitulva on pääsemässä pikku hiljaa vauhtiin, miksi nyt jos koskaan voi olla vielä oivallinen hetki kääntyä hetkeksi indien puoleen. Järjestyksessään (noin) yhdestoista Humble Indie Bundle -paketti onkin nyt sopivasti saapunut tarjolle.

Mikäli kukkarosta heltiää vähintään edes muutamien hilujen edestä rahaa, tarjoaa Humble Indie Bundle 11 ostajalleen niin Guacamelee! Gold Editionin, Dust: An Elysian Tailin, Giana Sisters: Twisted Dreamsin sekä kotimaisen The Swapper -seikkailun ääniraitoineen. Maksamalla paketista enemmän kuin muut ostajat ovat siihen keskimäärin rahaa tuhlanneet saa mukaansa myös vielä Antichamberin ja Monaco: What's Yours is Minen ääniraitoineen sekä joukon myöhemmin paljastettavia nimikkeitä.

Paketti on jälleen kerran hankittavissa Humble Bundlen etusivulta. Ostaja saa tuttuun malliin myös päättää, miten suuri summa hänen antamastaan raamäärästä menee pelien kehittäjille, hyväntekeväisyyteen ja Humble Bundlelle itselleen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Dust on kyllä niin täydellinen porttaus yhdeltä äijältä että heti vähintään sen kympin arvoinen. Ei pelkästään se että perus PC näppis+hiiri kontrollit on hiottu täydelliseksi ja resoluutiota voi vaihtaa, mutta myös vähemmälle huomiolle jääneitä ominaisuuksia kuten täydellisesti kustomoitava HUD, värisokea tila sekä tuki yli 60Hz näytöille: http://pcgamingwiki.com/wiki/File:Dust_An_Elysian_Tail_-_settings.png

Antichamber on toiseksi ainoa mitä tuosta paketista omistan, mutta kaikki noista on kyllä sellaisia että ei ole muuta kuin kehuja kuulunut.

Käyttäjän Gasoil kuva
Gasoil

Aivan loistava paketti taas vaihteeksi. Antichamberia miettinyt jo pidemmän aikaa mutta onneksi ei ole tullut hommattua. :P
Dust ja Monaco löytyykin jo ennestään ja ei voi kuin suositella.

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

4.50 lähti vaikka Guacamelee on jo ps vitalle.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

hyviä peliä

Nostoja