Humble Indie Bundle 13 on saapunut – nappaa kylkeen myös ilmainen peli / Uutiset / pelaaja.fi

Humble Indie Bundle 13 on saapunut – nappaa kylkeen myös ilmainen peli

28.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Humble Bundle -sivusto on ryhtynyt myymään seuraavan kahden viikon ajan uutta Humble Indie Bundle 13 -pelipakettia. Humblen Bundlelle tuttuun tapaan paketin voi käydä ostamassa osoitteesta Humblebundle.com aikalailla siihen hintaan, mikä itseään sattuu vain miellyttämään.

Humble Indie Bundle 13:n ostajat ovat kaikki saamassa itselleen OlliOllin, Insanely Twisted Shadow Planetin, Tower of Gunsin sekä kahden jälkimmäiseksi mainitun pelin musiikkiääniraidat. Osaksi pakettiaan saa lisäksi myös vielä Amnesia: A Machine for Pigsin, Jazzpunkin, neljä kopiota Risk of Rainista, Risk of Rainin ääniraidan sekä läjän myöhemmin paljastuvia pelejä, kun koko Humble Indie Bundle 13:sta on valmis maksamaan enemmän kuin Humblen Bundlen asiakkaat ovat siitä on keskimäärin maksaneet.

Mikäli paketista on valmis maksamaan 12 dollaria tai enemmän (n. 10€), pääsee käsiksi myös vielä Shadowrun Returnsiin. Maksamalla paketista aina jopa 65 dollaria tai enemmän (n. 50€), saa mukaan myös läjän Humble Indie Bundle 13 -aiheista rompetta, kuten hupparin, keräilykortteja ja äänikasetin.

Humble Indie Bundlen 13:sta maksamansa rahat voi suunnata niin Humblen Bundlen, pelien kehittäjien kuin myös hyväntekeväisyyden puoleen. Tällä kertaa tuettavat hyväntekeväisyysjärjestöt ovat Child's Play ja Electronic Frontiern Foundation.

Vaikka uuden Humble Bundlen ostaminen ei myöskään kiinnostaisi, kannattaa sen sivuilla kuitenkin tällä kertaa silti vierailla. Parhaillaan Humble Bundle jakaa nimittäin myös ilmaisia kopioita Teleglitch: Die More Editionista. Pelin lunastus vaatii sähköpostin ja Steam-tunnukset.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Eihän nyt ilmaiselle tavaralle voi sanoa ei.
Lisäksi näemmä ITSP on poistettu GFWL myös Steam versiosta, joten voisipa vaikka kokeilla.