Humble Indie Bundle 14 on täällä – paljonko maksaisit tästä setistä? / Uutiset / pelaaja.fi

Humble Indie Bundle 14 on täällä – paljonko maksaisit tästä setistä?

1.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Tovin tauon jälkeen uusi Humble Indie Bundle on saapunut myyntiin. Järjestysnumerolla 14 tällä kertaa jo varustettu paketti tarjoaa jälleen kourallisen verran pc-pelejä hintaan, jonka ostaja voi kutakuinkin itse määritellä.

Humble Indie Bundle 14:n sisältö koostuu oletuksena niin Pixel Piracysta, UnEpicista kuin myös Super Splattersista sekä kahden jälkimmäiseksi mainitun pelin musiikkiääniraidasta. Paketista maksetun keskiarvosumman ylittämällä mukaan settiin saa lisäksi vielä myös Outlastin, Torchlight II:n ja sen ääniraidan, La-Mulana kuin myös joukon myöhemmin paljastettavia pelejä.

Maksamalla suosiolla paketista kymmenen dollaria (~9€), lihoaa paketti myös vielä Shadow Warrior Special Editionilla ja kyseisen pelin ääniraidalla. 40 dollarilla mukaan saa myös Humble Indie Bundle 14 -teemaisen matkapaketin, josta löytyy muun muassa t-paita ja nenäliina.

Paketista maksamallaan summalla tukea voi antaa niin Humble Bundlelle itselleen, pelinkehittäjille kuin myös Electronic Frontier Foundation- ja Child's Play Charity -järjestölle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Taas kerran paketin mielenkiintoisimmat tapaukset jo omistan joten jätän tälläkin kertaa väliin.

Nostoja