Humble Indie Bundle 9 satuilee ja ninjailee taipuvalla hintalapulla

Humble Indie Bundle 9 on ostettavissa seuraavan kahden viikon ajan. Tarjolla niin ninja, brutaali legenda kuin myös kotimainen satu.

11.9.2013 20:17

Humble Indie Bundle 9 on täällä. Maksa mitä jaksat -periaatetta noudattava pelipaketti on jaossa seuraavan kahden viikon ajan varsin hehkutetuin sisällöin varustettuna.

Uusin Humble Bundle on tarjoamassa ostajilleen automaattisesti käteen niin Mark of the Ninjan, Brütal Legendin, Eets Munchiesin beetan kuin myös suomalaisen Trine 2: Complete Story -paketin. Myös Trine 2:n ja Brütal Legendsin ääniraita kuuluvat diiliin.

Maksamalla paketista enemmän kuin pelaajat ovat siihen keskimäärin syytäneet rahaa, saa mukaan myös tällä kertaa sekä FTL: Faster Than Lightin, Fezin ja kummankin pelin ääniraidan. Vanhasta mallista poiketen keskiarvo on tällä kertaa myös ylitettävä jo tällä viikolla tehtävän ostoksen yhteydessä, mikäli ensi viikolla pakettiin lisättäviin bonus-peleihin haluaa myös päästä vielä käsiksi.

Paketin voi ostaa Humble Bundlen kotisivuilta. Tuttuun tapaan rahat voi jakaa hyväntekeväisyyden, kehittäjien ja Humble Bundlen kesken.

Lisää luettavaa