Humble Indie Bundle on jälleen täällä! Paljonko pulittaisit tästä pelipaketista? / Uutiset / pelaaja.fi

Humble Indie Bundle on jälleen täällä! Paljonko pulittaisit tästä pelipaketista?

30.09.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
Humble Indie Bundle on jälleen täällä! Paljonko pulittaisit tästä pelipaketista?

Muutaman kuukauden tauon jälkeen uusi Humble Indie Bundle -pelipaketti on taas myynnissä. Järjestyksessään jo viidestoista moinen paketti lyö pöytään jälleen valikoiman pc-pelejä, joiden hinnan ostaja voi kutakuinkin itse määritellä.

Perustasollaan Humble Indie Bundle 15 koostuu kliksuttelupeli Goodbye Deponiasta, Q.U.B.E.-pulmapelin ohjaajan erikoisversiosta sekä Sir, You Are Being Hunted -selviytymishiippailusta. Paketin ydinpeleistä voi tavalliseen tapaan maksaa mitä tahansa, ja kaupanpäällisiksi mukaan laitetaan Goodbye Deponian ja Q.U.B.E.:n digitaaliset musiikkiääniraidat sekä reilu Steam-alennuskuponki Planetary Annihilation: TITANS -strategiointia varten.

Tällä hetkellä noin kuuden euron pinnassa pomppivan keskiarvohinnan päihittämällä pakettiinsa saa lisäksi Skullgirls-tappelupelin lisäsisältöineen, Planetary Annihilation -scifistrategiapelin, X-COMin henkiseksi seuraajaksi itsensä julistaneen Xenonautsin sekä muita myöhemmin julkistettavia pelejä. Keskiarvon ylittävät ostajat saavat pikkubonuksena myös Planetary Annihilationin ääniraidan.

Yli 10 dollaria eli noin 9 euroa pulittamalla mukaan saa vielä riemukkaan Gang Beasts -bilemoninpelin Early Access -version, jonka teemaa jatketaan myös ylemmillä palkintotasoilla.

25 dollarilla eli noin 22 eurolla itselleen voi lunastaa maalipintaa kaipaavan Gang Beasts -vinyylifiguurin, joka toimitetaan uuteen kotiinsa joulukuun aikana. 70 dollarilla eli noin 62 eurolla Gang Beasts -figuurin kaveriksi voi ostaa seitsemän muuta paketin pelien henkeen koristeltua hahmoa.

Kuten ennenkin, paketista pulittamansa summan voi jakaa oman mielensä mukaan Humble Bundlen, pelien kehittäjien sekä erinäisten hyväntekeväisyyskohteiden kesken. Tälläkin kertaa mukana ovat oletusarvoisesti Electronic Frontier Foundation sekä Child's Play, mutta sekaan voi heittää myös Humble Bundlen mittavalta listalta itse valitsemansa kohteen.

Humble Indie Bundle 15:ttä voi ihmetellä Humble Bundlen verkkosivuilta. Paketti on myynnissä kaksi viikkoa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Tällä kertaa bundle on outo. Eli siis..

  • Deponia sarjan kolmas osa jaossa, ensimmäinen osa oli joskus aiemmissa paketeissa, mutta kakkososaa ei ole ollut ikinä ja kaikki kolme on myynnissä "Complete Journey" paketissa joka sisältää kaikki pelit ja johon ei voi siirtää aiempia tallennuksia. Toisinsanoen ne jotka peliä ovat pelanneet kaksi osaa todennäköisesti ovat pelanneet kaikki ja jotka eivät ole on todella huono aloittaa kolmannesta osasta.
  • Planetary Annihilation ei siis enää ole myynnissä ja Titans pitäisi sisältää kaiken mitä alkuperäinen sisältää, joten hieman turhan kuuloista jakaa alkuperäistä. Tietenkin voi vain maksaa dollarin että saa alennuskupongin käytettäväksi kaupassa.
  • Q.U.B.E directors cut oli myös ilmainen päivitys jos omisti alkuperäisen pelin ja alkuperäinen on ollut useassa bundlessa mukana. Enää tarjous ei ole voimassa, mutta alkuperäistä peliä myydään vielä useassa paikassa.
  • Sitten tietenkin se että Early access pelistä fyysisiä hahmoja.

Ei missään nimessä huono bundle, mutta hyvin hyvin oudon oloinen.