Humble Indie Bundle on palannut! Mitä maksaisit näistä pelihelmistä? / Uutiset / pelaaja.fi

Humble Indie Bundle on palannut! Mitä maksaisit näistä pelihelmistä?

9.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Tovin tauon jälkeen uusi Humble Indie Bundle -pelipaketti on täällä! Järjestysnumeroa 12 kantava tuorein pc-pelejä pursuava paketti on parhaillaan saatavilla Humble Bundlen kotisivuilta hintaan, joka on pääasiallisesti jälleen asiakkaan itsensä päätettävissä.

Tällä kertaa uusin Humble Indie Bundle tarjoaa oletuksena ostajalleen koettavaksi niin GunpointinSteamWorld Digin, Hammerwatchin kuin myös kahden jälkimmäiseksi mainitun pelin musiikkiääniraidan. Maksamalla paketista enemmän kuin sen ostajat ovat siihen keskimäärin rahaa kerralla syytäneet saa mukaansa lisäksi myös Papers Pleasen, Luftrausersin ja Gone Homen sekä joukon myöhemmin julkistettavia muita pelejä.

Myös Luftrausersin ja Gone Homen ääniraidat kuuluvat pakettiin.

Mikäli paketista on valmis maksamaan kymmenen dollaria (n. 8 euroa), saa Humble Indie Bundle 12:n ostaja itselleen myös Prison Architechin Early Access -version kaupan päälle. Jos vuorostaan paketista maksaa mojovat 65 dollaria (n. 50 euroa), liitetään siihen mukaan myös Humble Indie Bundle 12 Entertainment System -tavarapaketti. Se sisältää niin t-paidan, HIB Informer -lehden erikoisnumeron, pinssejä, Humble Indie Bundle 12 -teemalla varustetun vinyylin ja levykkeen sekä keräilylaatikon.

Tuttuun tapaan myös Humble Indie Bundle 12:sta saadut rahat jaetaan niin pelien kehittäjien, Humble Bundlen itsensä kuin myös hyväntekeväisyyden kesken. Tällä kertaa tuettavat järjestöt ovat Electronic Frontier Foundation ja Child's Play.

Paketti on myynnissä kaksi viikkoa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän FYS3 kuva
FYS3

Gone Home lepakkoseikkailusta voisi ehkä muutaman lantin maksaa, muista pyöreä nolla. Sais tulla vaihteeks joku isompi bundle johon vois satsatakin.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Steamworld Dig ja Papers Please ovat selvästi paketin parhaimmat. Hämmästelen myös että Prison Architect on vieläkin early access nimi.

Käyttäjän Burning kuva
Burning

Kunpa joskus konsolillakin tapahtuisi?

Nostoja