Humoristisen Metal Gear Solid -vaikutteinen Never Stop Sneakin’ on uusin peli Dust: An Elysian Tail -kehittäjältä

Dean Dodrillilta saadaan hyvin pian taas uutta pelattavaa, kun Never Stop Sneakin' tuodaan Switchille.

6.10.2017 13:10

Dust: An Elysian Tailin lähestulkoon täysin itsekseen luonut Dean Dodrill on julkistanut uuden pelinsä nimeltä Never Stop Sneakin’. Uutukainen on ollut kehitteillä ainakin näin ensialkuun Switchille, jolle se on ilmestymässä vielä myöhemmin tänä vuonna.

Yksityiskohtaiseen 2D-toimintaan luottaneen Dustin jälkeen Dodrill on lähtenyt Never Stop Sneakin’illa hyvin erilaiseen suuntaan. Peli on ensinnäkin kolmiulotteinen ja luottaa nimensä mukaisesti tällä kertaa hiippailuun. Ensimmäinen Metal Gear Solid tuntuu erityisesti innoittaneen Dodrillia aina pelin ulkoasua myöten, vaikkakin Never Stop Sneakin’ suhtautuukin omaan toimintaansa selvästi humoristisemmalla otteella.

Twitter-tilillään Dodrill on kertonut, että uusimmalla pelillän hän halusi luoda jotain, joka luottaisi ohjelmalliseen satunnaisuuteen ja olisi näin loputtomasti uudelleenpelattavissa. Hän halusi siihen mukaan myös mukaansatempaavaa toimintaa, joka nojaisi mahdollisimman yksinkertaisiin kontrolleihin. Ulkoasua hän perustelee vastaavasti sillä, että hän halusi tehdä Dustiin nähden seuraavaksi jotain aivan erilaista.

Dustin tavoin myös Never Stop Sneakin’ saa äänimaailmansa Hyperduck Soundworksilta ja käsikirjoituksensa Alex Kainilta. Näyttelypuolella pelissä vaikuttavat ainakin Arin Hanson, Marianne Miller, Jason Marnocha ja Elsie Lovelock.

Lähde: Dean Dodrill (Twitter)

Lisää luettavaa