Humoristisista luomuksistaan tunnettu pelistudio irtautui Microsoftista / Uutiset / pelaaja.fi

Humoristisista luomuksistaan tunnettu pelistudio irtautui Microsoftista

1.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Ensi vuonna jo kymmenen vuoden ikään yltävä teksasilainen pelistudio Twisted Pixel ei enää kuulu osaksi Microsoftia. Studion keskiviikkona julkaiseman tiedotteen mukaan Twisted Pixel toimii jatkossa jälleen itsenäisenä studiona, mikä takaa sille vapauksia muodostaa uusia kumppanuuksia ja mahdollisesti jopa luoda pelejä muillekin kuin Microsoftin alustoille.

Ennen itsenäisyytensä palauttamista Twisted Pixel ehti toimia osana Microsoftia vuodesta 2011 asti. Yhtiöiden yhteinen historia yltää kuitenkin aina studion alkuvuosiin asti, sillä tähän mennessä Microsoft on toiminut kaikkien Twisted Pixelin kaupallisten pelien julkaisijana.

Twisted Pixelin luomuksia ovat niin The Maw, 'Splosion Man, Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley, Ms. Splosion, The Gungstringer kuin myös LocoCycle. Studion pelit tunnetaan erityisesti hurtista huumoristaan, ja usein tietokonegrafiikan ohella niissä on päästy tavalla jos toisella pällistelemään myös oikeiden ihmisten naamoja.

– Microsoft on ollut alusta asti mahtava kumppani. Olemme jatkuvasti pitäneet yllä keskustelua mahdollisuudesta itsenäistyä siltä varalta, että moinen tuntui meistä vielä joskus ajoituksen osalta vain järkevältä, Twisted Pixelin perustaja ja luova johtaja Josh Bear taustoittaa.

Tiedossa ei vielä ole, minkä pelin on tarkoitus seurata Twisted Pixelin pian kahden vuoden ikäistä LocoCyclea.

Lähde: Twisted Pixel

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

LocoCycle oli kyllä loistava kaikessa huonoudessaan :D Ja tarkoitan nimenomaan tarinaa. Pelattavuus oli korkeintaan keskinkertaista mutta tarpeeksi viihdyttävää eikä turhauttanut missään vaiheessa. Lisäksi kun sekaan lyötiin vaihtelua, niin mikäpä siinä. En tosin olisi tuota ikinä ostanut mutta konsolin mukana sain ja ei mennyt kaupaksi missään niin tuli itse lunastettua. Ei kaduta yhtään, sen verran hyvät naurut tarinasta sai.