Hunt: Showdown päivättiin PS4:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Hunt: Showdown päivättiin PS4:lle

17.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Hunt: Showdown, ps4, 18. helmikuuta, crytek, Koch Media, fps

Omanlaisensa hirviönmetsästyspeli Hunt: Showdown ei pysyttele enää kauaa poissa myöskään PlayStation 4 -pelaajien näköpiiristä. Crytek vahvistaa, että uusi konsoliversio pelistä nähdään 18. helmikuuta ja sen julkaisijana toimii pelin fyysisten versioiden jakelijana aiemmin heilunut Koch Media.

Myyntiin PS4-versio saadaan siis niin digitaalisessa kuin fyysisessäkin muodossa. Koch hoitaa vastaisuudessa myös Xbox One -version julkaisutoimet.

Myöskin pc:lle saatavilla oleva peli jatkaa yhtälailla kehittymistä tämän vuoden aikana. Lähestyvällä 1.2-päivityksellä tulossa on esimerkiksi joukko lisävarusteita, legendaarisia metsästäjiä, edistynyt tutoriaali ja mahdollisuus lähteä räiskimään satunnaisissa tiimeissä. Teknisiä viilauksiakin pitäisi olla odotettavissa suorituskykyyn ja palvelinkäyttäytymiseen.

Myöhempänä ajankohtana Crytekin tavoitteena olisi ujuttaa mukaan vielä esimerkiksi konsoliversioiden välinen moninpelimahdollisuus, erikoistapahtumia, kustomointimahdollisuuksia ja lisäpomo. PvE-tyylinen yksinpelitila on sekin työn alla.

Lähde: Crytek

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja