Hunt: Showdown päivittyi ensimmäistä kertaa isommin – tarkka-ammunta korostuu ja kämppääjät laitetaan liikkeelle / Uutiset / pelaaja.fi

Hunt: Showdown päivittyi ensimmäistä kertaa isommin – tarkka-ammunta korostuu ja kämppääjät laitetaan liikkeelle

12.05.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Crytek on julkaissut ensimmäisen isomman päivityksen metsästyspeli Hunt: Showdowniin.

Uutena sisältönä päivitys esittelee peliin joukon uusia aseita ja varusteita, jotka tuovat tarkka-ammunnan isommaksi osaksi pelaamista. Aselisäysten joukkoon mahtuu niin pidemmällä, keskisuurella kuin pienelläkin kiikaritähtäimellä varustettuja kivääreitä sekä myös lyhyempien matkojen tähystämistä tukevan pistoolin. Kiikarointi luonnistuu myös ilman asetta erillisellä kaukoputkella, jos tarkka-ammunta ei satu kiinnostamaan.

Muita Huntin saamia varustelisiä ovat myrkky- ja tainnutuspommi. Mitä tulee pelihahmojen kokemiin muutoksiin, on tarjolle saatu 12 uutta erityispiirrettä, joissa niissäkin korostuu tarkka-ammunnan saapuminen peliin. Pienempiäkin viilailuja on niitäkin kyllä tapahtunut esimerkiksi elinvoiman ja hyppelemisen kaltaisissa yksityiskohdissa.

Päivityksen avulla Crytek on erityisesti halunnut karsia myös pelissä tapahtuvaa camping-kyttäämistä. Tähän se on ryhtynyt tekemällä hajanaisia muutoksia pelimaailmaan hiomalla esimerkiksi suojien paikkaa ja määrää. Hirviöiden karkottamisesta on tehty siitäkin palkitsevampaa siinä toivossa, että se aktivoisi pelaajia. Täysin kämppäämistä vastaan Crytek ei kuitenkaan ole.

Yksityiskohtaisempia selotuksia muutoksista on tarjolla oheisilla videoilla ja Huntin kotisivuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Käy vähän sääliksi crytekkiä kovasti he jaksavat yrittää mutta tuntuu vaan ettei kukaan niitä pelejä ainakaan suomessa osta.

Nostoja