Huolella viivästellyt XCOM-räiskintä käymässä läpi suuria muutoksia? / Uutiset / pelaaja.fi

Huolella viivästellyt XCOM-räiskintä käymässä läpi suuria muutoksia?

1.10.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Kaksi vuotta sitten julkistettu ensimmäisen persoonan räiskintä XCOM ei välttämättä ole enää sitä, mitä aluksi annettiin odottaa. Peliblogi Kotakun hiljattain saamien kuvien perusteella peli olisi nykyisellään muuttunut ainakin kolmannesta persoonasta kuvatuksi toimintapeliksi.

Kotakun lähteen mukaan otokset ovat peräisin hiljattain järjestetystä markkinointikyselystä. Siinä 2K Marinin on kerrottu kehittelevän peliä parhaillaan sekä Xbox 360:lle että PlayStation 3:lle, kun taas aiemmin julkistetusta pc-versiosta ei lähteen mukaan olisi hiiskuttu enää sanallakaan. 

Myös peliä koskevia julkaisumalleja on ilmeisesti käsitelty kyselyssä. Kotakun saamien tietojen mukaan osallistujilta udeltiin, mikäli heitä kiinnostaisi saada teos 30 dollarin hintaisessa latausmuodossa 60 dollarin fyysisen version sijaan.

2K Marinin XCOM-räiskintä on jo pitkän aikaa viettänyt hiljaiseloa. Viimeksi pelistä kuultiin toukokuussa, jolloin julkaisija 2K Games ilmoitti lykkäävänsä pelin julkaisua seuraavalle tilikaudelleen. Mahdollista onkin, että lykkäys on johtunut juurikin peliin tehtävistä muutoksista.

XCOM-räiskintää ei sovi sekoittaa lokakuun 12. päivä julkaistavaan XCOM: Enemy Unknown -peliin. Kyseessä on Civilizationista tunnetun Firaxiksen strategiapeli, joka saapuu sekä PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle että pc:lle.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames

Aijai toivotaan että ovat perättömiä huhuja, nuo kuvat ei ainakaa näyttäny kovin lupaavilta.

Nostoja