Huonoja uutisia uutta battle royale -ilmiötä odottaneille – pelaajat eivät pääsekään odotetusti Fear the Wolves -areenoille / Uutiset / pelaaja.fi

Huonoja uutisia uutta battle royale -ilmiötä odottaneille – pelaajat eivät pääsekään odotetusti Fear the Wolves -areenoille

18.07.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Huonoja uutisia Fear the Wolvesia odottaneille – pelaajat eivät pääsekään odotetusti battle royale -areenoille

S.T.A.L.K.E.R. -sarjan veteraanikehittäjistä koostuvan Vostok Gamesin odotetun battle royale -pelin Fear the Wolvesin oli määrä saada tänään varhaisjulkaisunsa Steamissa. Nyt studio ja julkaisija Focus Home Interactive ovat vahvistaneet, että early access -julkaisua on siirretty muutamilla viikoilla.

Virallisen tiedotteen mukaan päätös tehtiin pelin suljetusta betatestistä saadun palautteen ja kasvaneiden odotusten takia. Lykkäyksen myötä Fear the Wolvesin suljettu beta jatkuu uuteen varhaisjulkaisupäivään asti.

- Yhteisön antama positiivinen palaute on rohkaissut meitä siirtämämään varhaisjulkaisua. Haluamme varmistaa, että pelaajien hyvin vastaanottama ydinkokemus ei vesity teknisten ongelmien takia. Korjausten lisäksi lykkäys mahdollistaa myös muiden osa-alueiden hiomisen, mistä kiitos kuuluu runsaasti testin aikana kerätylle tiedolle ja palautteelle, tiedotteessa todetaan.

Vostok Games ei ilmoittanut vielä tarkempaa julkaisupäivää uudelle varhaisjulkaisulle, mutta täysiverisen julkaisun odotetaan tapahtuvan ensi vuonna pc:lle sekä myös konsoleille. 

Tšernobylin joutomaille sijoittuva Fear the Wolves pyrkii piristämään tuttua battle royale -kaavaa ympäristöön pohjautuvilla selviytymiselementeillä.  Pelaaja haastatteli kehittäjiä alkuvuodesta pelin ominaisuuksista. Haastattelun voi lukea täältä.

Lähde: Vostok Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja