Aina vain isomman mittakaavan battle royale -toimintaa tavoitellut Mavericks: Proving Grounds on peruttu. Peliä tehneen Automaton Gamesin kotisivuille ilmestyi tällä viikolla ilmoitus, että brittistudio on ajettu velkasaneeraukseen ja että rahoituksen puutteesta johtuen Mavericksin työstäminen on peruttu.

Yhtiön toista peliä, Deceitia, yritetään parhaillaan saada lisenssoitua muiden käyttöön, jotta sen toimintaan ei tarvitsisi tulla muutoksia.

Mavericks: Proving Grounds ehti herättää kiireisillä battle royale -markkinoita huomiota lupauksillaan, joiden mukaan keskenään pääsisi räiskimään kerralla 400 pelaajaa yhtä aikaa. Toiveena Automatonilla oli laajentaa pelistä vielä myös käytännössä oma massiivimoninpelikokemuksensa.

Vasta aiemmin viime viikolla pelistä julkaistiin uusi alpha-testiversiota lupaava video. Se on upotettu alle.

Mavericksin kehityksessä käytettiin hyödyksi SpatialOS-pilvipalvelua, joka on suunniteltu varsinkin juuri isokokoisten verkkopelien tekoon. Vasta aiemmin tänä vuonna myös toinen brittikehittäjä Bossa Studio ilmoitti peruneensa oman SpatialOS-pelinsä, Worlds Adriftin, kehityksen.

Lähde: Automaton Games

Lisää luettavaa