Hupsheijakkaa: Monsterirymistely Evolve hyppää myös vuodelle 2015 / Uutiset / pelaaja.fi

Hupsheijakkaa: Monsterirymistely Evolve hyppää myös vuodelle 2015

5.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

2K Games on lykännyt yhteistyöräiskintä Evolven julkaisua. Left 4 Deadista tunnetun Turtle Rock Studiosin uutukainen on saapumassa sittenkin kauppoihin maailmanlaajuisesti vasta helmikuun 10. päivä.

Alkujaan peliä odoteltiin saataville jo lokakuuksi. 2K ei ole antanut syytä viivästykselle, mutta ainakin se saa näin pelinsä pois loppuvuoden julkaisuruuhkasta, joka koostuu pelkästään lokakuun osalta jo sellaisista peleistä kuin Alien: Isolation, Driveclub, Shadow of Mordor, Assassin's Creed Unity ja Civilization: Beyond Earth.

Lukuisten viivästysten myötä myös vuosi 2015 on kuitenkin ruuhkautunut samalla merkittävästi. Ensi vuoden alun paikkeilla kauppoihin on odoteltu muun muassa The Witcher 3:a, Batman: Arkham Knightia, Battlefield Hardlinea, The Order: 1886:ta ja Dying Lightia.

Evolve julkaistaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin.

Lähde: Take-Two

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Jos joku oikeasti yllättyi tästä (siis että joku peli vuonna 2014 siirtyy seuraavalle vuodella), niin tarjoan hänelle kahvit. Kun kymmenen vuoden päästä muistelemme tämän vuoden pelejä, tuleekohan kenellekään muuta mieleen kuin se, että kaikki vuoden 2014 pelit julkaistiin 2015?

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ
Lainaus käyttäjältä JNyknn

Jos joku oikeasti yllättyi tästä (siis että joku peli vuonna 2014 siirtyy seuraavalle vuodella), niin tarjoan hänelle kahvit. Kun kymmenen vuoden päästä muistelemme tämän vuoden pelejä, tuleekohan kenellekään muuta mieleen kuin se, että kaikki vuoden 2014 pelit julkaistiin 2015?

Sori, kahvit on siirretty vuoteen 2015

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Syksyn ehkäpä odotetuin peli siirtyi. Tämä kiva.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Näyttäisi siltä, että ensi vuodesta on tulossa melkoinen pelivuosi. Olisivat tosin jotain voineet jättää tällekin vuodelle :(

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä Almasy

Näyttäisi siltä, että ensi vuodesta on tulossa melkoinen pelivuosi. Olisivat tosin jotain voineet jättää tällekin vuodelle

Äläs huoli...uusi CoD sentään saapuu joka vuosi aina yhtä varmasti kuin marraskuu ;)

Tosiaan v.2015 kevät-talvesta näyttää tulevan ruuhkaisin sitten v. 2010 kevät-talvesta (Mass Effect 2, Bad Company 2, Bioshock 2, FF XIII, Alan Wake, Red Dead Redemption jne.) On se ihme kun kesällä on kuitenkin aina hiljaista....toki julkaisijat kai odottavat, että kesällä ihmiset eivät halua nyhjätä sisällä pelaamassa, mutta toisaalta taas elokuvilla ollut pitkä "summer blockbuster" perinne. Kesällä ei ainakaan tarvitsisi huolehtia kovasta kilpailusta, mutta tähän eivät julkaisijat tunnu tarttuvan sitten millään, vaan ne suurimmat julkaisut pyritään aina saamaan ulos syksyllä tai sitten keväällä, jos jouluksi ei peli ehdi kauppojen hyllyille.

Nostoja