Hupsu mutta musertava roolipeli Lisa hämmentää taas loppukuusta / Uutiset / pelaaja.fi

Hupsu mutta musertava roolipeli Lisa hämmentää taas loppukuusta

11.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Persoonallisuudellaan monet vajaa vuosi sitten ällikällä lyönyt pc-roolipeli Lisa on saamassa pian uutta tarinasisältöä. Elokuun 25. päivä päivänvalon on näkemässä laajennussosa Lisa the Joyful, jonka on tarkoitus jatkaa pelin tarinaa päästäen pelaajat tällä kertaa pääpelissäkin jo keskeistä roolia esittäneen Buddy-hahmon ohjaksiin.

Hintaa laajennukselle on kertymässä maksimissaan viisi dollaria. Pelin luoja Austin Jorgensen on tosin antanut ymmärtää, että hintaa ei ole vielä löyty lukkoon ja näin ollen pelaajat saattavat päästä laajennuksen saapuessa jopa halvemmallakin.

Ohessa laajennuksen traileri. Mikäli Lisa ei pelinä tosin ole ollenkaan tuttu, kannattaa alta kurkistaa myös vielä pääpelin itsensä traileri. Videolla esiin nousee varsinkin pelin humoristisempi puoli, mutta yhtälailla kyseessä on myös varsin synkkä roolipelikokemus. Pitkin peliä pelaajat joutuvat tekemään esimerkiksi raakoja valintoja, joista monet voivat johtaa jopa joko pelaajan kumppaneiden kuolemaan tai sitten päähenkilön ruumiinosien menetykseen.

Tapahtumiltaan peli sijoittuu postapokalyptiseen maailmaan, jossa kaikkien naisten uskotaan pyyhkiytyneen olemattomiin. Monet asiat kuitenkin muuttuvat, kun keskeltä aavikkoa löytyy eräänä päivänä elävä tyttövauva.

Lähde: Austin Jorgensen (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja